SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA CEV

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României, eșec în turul „semifinalelor” Cupei CEV, în fața gigantului Eczacibași Dynavit

Volei Alba Blaj// Foto: Facebook
Volei Alba Blaj// Foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 24 februarie 2022 17:22 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 17:44

CSM Volei Alba Blaj a cedat aseară, 0-3 (25-21, 25-22, 25-19), în manșa tur a semifinalelor Cupei CEV, în fața puternicei echipei turce Eczacibași Dynavit Istanbul.

În Sala Sporturilor din Târgu Mureș, Alba a înfruntat ieri un adversar redutabil, care a preluat conducerea din primele minute și a rezolvat duelul în minimum de seturi. Doar în actul secund s-au aflat ardelencele în față, având cel mai mult trei puncte avantaj, 15-12, însă oaspetele au revenit și au trecut apoi din nou la cârmă. 

Zorii războiului » 25 de fotografii tulburătoare din Ucraina bombardată de rachetele Rusiei lui Putin
RĂZBOI
Zorii războiului » 25 de fotografii tulburătoare din Ucraina bombardată de rachetele Rusiei lui Putin

CSM Volei Alba Blaj, învinsă acasă

Seturile au fost strânse, însă voleibalistele echipei turce au negociat bine finalurile, înainte ca lucrurile să se complice pentru ele. Cifrele finale au fost superioare pentru team-ul vizitator la toate capitolele: 51 de atacuri câștigătoare față de 43, 13 blocaje reușite în comparație cu 6, 3 ași față de 1 în dreptul celor de la Blaj. 

Greșelile ardelencelor au ajuns la 11, turcoaicele au avut 7, iar MVP al partidei a fost desemnată sârboaica Maja Ognjenovici, 37 de ani, cea care a evoluat și în campionatul României, la Metal Galați, între 2006 și 2008. 

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României, eșec în turul „semifinalelor” Cupei CEV, în fața gigantului Eczacibași Dynavit
Ghergana Dimitrova și Jovana Kocici încearcă să blocheze un atac al oaspetelor// FOTO: CEV

Eczabași face un pas mare spre ultimul act al celei de-a doua competiții europene ca valoare, înaintea returului programat pe 1 martie, la Istanbul. Alba a disputat până acum finale în toate cele trei cupe continentale, pierzând însă de fiecare dată.

Sunt foarte mândru de echipa mea, nu am renunțat, ne-am luptat până la final în fața unei echipe care a aliniat câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume, care în multe momente au făcut diferența în acest meci. În primele două seturi am jucat de la egal la egal, apoi a intervenit o anumită relaxare, nu am pus presiune suficientă cu serviciul, dar, repet, sunt foarte mândru de cum a jucat echipa mea în această seară. Atmosfera din această seară, creată de suporterii noștri, a fost extraordinară și vreau să le mulțumesc tuturor pentru modul în care ne-au susținut.

- Stevan Ljubicic, antrenor CSM Volei Alba Blaj

VIDEO. Rezumat CSM Volei Alba BLAJ vs. Eczacibasi Dynavit 0-3

Citește și:

Vettel boicotează Marele Premiu de la Sochi: „Oameni nevinovați sunt uciși din motive stupide de o conducere foarte ciudată și nebună a Rusiei”

Ședință de urgență la MTS » Ministrul Eduard Novak: „Nu mai deplasați sportivi în Ucraina”

Playtech: Imagini bombă cu Dana Budeanu de când a apărut prima oară la TV! Sigur nu o recunoşti! Cum arăta vedeta?


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează