SPORTURI  »  VOLEI  »  RETRAGERE

Degringoladă în sportul românesc » Încă o campioană s-a retras din competițiile interne

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 13:32

Sportul românesc este într-o continuă degringoladă. 

Campioana la volei masculin, Tomis Constanța, s-a retras din Divizia A, Cupa României și Liga Campionilor din cauza problemelor financiare, cu care se confruntă de la finalul sezonului trecut.

Conducerea clubului Tomis Constanța a anunțat, luni, FR Volei că se retrage din campionat, dar și din Cupa României, din cauza gravelor probleme financiare, scrie Mediafax.

Anterior, Tomis s-a retras și din Liga Campionilor, în care evolua în faza grupelor, miercuri avînd programat, în grupa F, penultimul meci, cu polonezii de la Asseco, în deplasare, dar care nu va mai avea loc.

Tomis a jucat ultimul meci din acest sezon, în 19 decembrie, cu Universitatea Cluj, fiind învinsă atunci cu 3-0.

În 2015, Tomis Constanța a cucerit titlul de campioană, pentru a șasea oară în istoria sa, dar și Cupa României.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  18 Ianuarie 2016, 18:00

Păcat de această echipă de tradiție ... Mai aveam și noi cu cine juca ... Chiar dacă ne băteau , erau meciuri superbe ...

fibra
fibra  •  18 Ianuarie 2016, 16:30

Atunci ce rost mai are sa vorbim de Europa,cand esti acolo si nu ai bani sa joci? Oare cum ne privesc cei care vad asemenea retrageri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează