SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI ALBA BLAJ - DINAMO

Derbyul campionatului la volei se joacă în prezența fanilor

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 12:47

Volei Alba Blaj - Dinamo va avea parte de prezența spectatorilor, Direcția de Sănătate Publică Alba dând aviz favorabil. Măsuri speciale înainte de intrarea în sală.

Meciul Volei Alba Blaj-Dinamo, programat miercuri, 11 martie, de la ora 18:00, în Sala „Timotei Cipariu" se va disputa cu spectatori. Primăria Blaj a anunțat, într-un comunicat de presă emis luni, că a obținut avizul favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică Alba pentru ca partida de miercuri să se desfășoare în prezența publicului spectator.

Organizatorii vor lua anumite măsuri, valabile înaintea și în timpul meciului, care vizează accesul spectatorilor în Sala "Timotei Cipariu", conform recomandărilor DSP Alba. Marți, cu o zi înainte de meci, CSM Volei Alba Blaj și Primăria Blaj vor asigura dezinfectarea completă a sălii de sport.

În ziua meciului se va asigura îndeplinirea următoarelor măsuri:

  • Accesul la sală se va face cu minimum 15 minute înainte de începerea partidei – cel mai târziu la ora 17.45;
  • La intrarea în sală organizatorii vor întocmi o listă de acces a tuturor persoanelor care vor să asiste la meci;
  • Organizatorii vor lua măsurile necesare astfel încât să asigure termometrizarea tuturor persoanelor care participă la meci și dezinfectarea pe mâini a acestora;
  • Distribuirea în sală a materialelor care conțin măsuri de prevenire a COVID 19;
  • În timpul meciului spectatorii vor fi atent monitorizați, astfel încât, la apariția unor simptome tipice infecției respiratorii acute, persoanele în cauză să fie izolate și direcționate către Spitalul Municipal Blaj.

Sala „Timotei Cipariu" are o capacitate de 600 de locuri și mai mult ca sigur la meciul cu Dinamo va fi plină. Volei Alba Blaj și Dinamo ocupă primele două locuri în clasamentul Diviziei A. Campioana din Alba are 60 de puncte, în timp ce Dinamo are cu 5 mai puține.

Zeci de meciuri din România, afectate de coronavirus! Lista celor mai importante evenimente: partide din Liga 1, Liga 2, handbal și baschet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează