SPORTURI  »  VOLEI  »  CVM TOMIS CONSTANŢA-LOKOMOTIV NOVOSIBIRSK 0-3

Duş rece din Siberia » CVM Tomis a pierdut primul meci cu Lokomotiv Novosibirsk: 0-3

Sergiu Stancu își dorea o victorie în fața rușilor // Foto: cev.lu
Sergiu Stancu își dorea o victorie în fața rușilor // Foto: cev.lu

Articol de - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 21:33

CVM Tomis Constanţa a pierdut fără drept de apel prima manşă a duelului cu Lokomotiv Novosibirsk, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Prezentă pentru prima oară în faza eliminatorie a Ligii Campionilor, CVM Tomis Constanţa a avut ghinionul să dea peste una dintre cîştigătoarele trofeului, Lokomotiv Novosibirsk, încă din primul tur al play-off-ului.

Cotaţi cu a doua şansă, constănţenii şi-au făcut rapid planul. O victorie în prima manşă, desfăşurată ieri la Constanţa, care să dea speranţe pentru returul din Rusia.

Calculele au fost însă date peste cap de oaspeţi. Cu o echipă de giganţi, toţi peste 2 metri, ruşii au părut vulnerabili doar în debutul primului set, cînd Bojan Janici a fost de neoprit.

Serviciile ca din tun, jocul perfect de la fileu şi plusul de valoare au înclinat balanţa în favoarea grupării din Siberia. Campionii României nu au renunţat nici un moment la luptă, dar nu au primit prea multe şanse din partea ruşilor, chiar dacă selecţionerul Andrei Voronkov şi-a permis să ţină pe bancă un campion olimpic, americanul David Lee.

Nici măcar eforturile veteranului Venţislav Simeonov nu au mai făcut diferenţa. "E o echipă prea mare pentru noi, atît fizic, cît şi mental. Am intrat un pic timoraţi, dar ei au arătat un volei de nivel înallt", a spus bulgarul. Cubanezul Oreol Camejo, secondat perfect de celălalt campion olimpic din lot, Alexander Butko, au făcut spectacol sşi au adus un succes clar pentru Lokomotiv.

"Nu ne-au dat nici o şansă. pentru noi Liga s-a încheiat. Trebuie să fim cu picioarele pe pămînt şi să le recunoaştem valoarea. Nouă ne mai rămîn acum Cupa şi campionatul", a spus Martin Stoev, antrenorul lui CVM.

A fost un 3-0 (25-21, 25-15, 25-20) sec şi returul programat săptămîna viitoare, pe 18 februarie, se anunţă o simplă formalitate pentru ruşi. De aceea Stoev a anunţat că va trimite pe teren tinerii echipei pentru a căpăta experienţă.

"Nu ne-a fost frică, am dat tot ce am avut mai bun, dar s-a văzut diferenţa de valoare" (Sergiu Stancu, CVM Tomis)

"Serviciul a făcut diferenţa în meci, dar nu a fost pe atît de uşor pe cît o arată scorul" (Lukas Divis, Lokomotiv Novosibirsk)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează