SPORTURI  »  VOLEI  »  CSA STEAUA

Probleme mari la CSA Steaua! Echipa a fost retrasă din campionat

Foto: cev.eu
Foto: cev.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 22:23

CSA Steaua n-are probleme doar la fotbal, ci și la volei. Echipa masculină tocmai s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare.

Decizia roș-albaștrilor a devenit oficială în cadrul ședinței de miercuri de la FR Volei. Astfel, echipa de volei masculin a Stelei s-a retras din Divizia A1, deși a ocupat locul 6 în ultimul sezon și a fost medaliată cu bronz în 2018.

Steaua, al doilea club ca număr de titluri naționale din istoria voleiului masculin (16), se va înscrie totuși în sezonul următor în Divizia A2. Dinamo e cea mai titrată echipă, cu 18 titluri.

Decizia echipei de volei a CSA Steaua vine după problemele de la secția de fotbal, care tocmai a ratat promovarea în Liga 3 sub mandatul lui Marius Lăcătuș, care ulterior și-a dat și demisia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Iunie 2019, 15:13

Stati cuminti pana dupa parlamentare cand se vor pleca mafiotii psd cu tot cu generali de carton plouat

farauminsport
farauminsport  •  06 Iunie 2019, 11:27
Postat de caminero pe 06 Iunie 2019, 09:14

Fă pași, gigistule.

Exemplar tipic de ignoranta crasa. El catelus-militian, fara echipa, fara performante, doar cu trupa de comedie canina PCH, se baga in seama permanent pe net cand e vorba de Steaua. Ne-am obisnuit pentru catelusi fotbalul inseamna doar Steaua si incearca disperati sa sara in apararea Cazarmii Stalinist a Armatei-CSA cu speranta ca ar putea leza astfel Steaua!!! Dar nu pot!!!

429417424457692
Sinela Constantina  •  06 Iunie 2019, 10:00

cineva ar trebui sa plateasca pentru banii cheltuiti aiurea de la bugetul tarii ,banii pe care trebuia sa-i incaseze pe chiria stadionului pana la daramarea lui , etc , etc .Dinspre CSA se aud numai lucruri neclare despre modul cum sunt cheltuiti banii clubului si cum sunt administate bazele si celelalte echipe din cadrul clubului .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează