SPORTURI  »  VOLEI  »  CVM TOMIS

Fără antrenor și jucători » CVM Tomis și-a pierdut antrenorul și jumătate din echipă

Martin Stoev a plecat deja în Bulgaria
Martin Stoev a plecat deja în Bulgaria

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 00:00

Din cauza problemelor financiare, CVM Tomis l-a pierdut pe tehnicianul Martin Stoev, dar și jumătate din echipă.

Aflată într-o criză financiară fără sfîrșit, CVM Tomis Constanța a ajuns la jumătatea clasamentului Diviziei A1 și a pierdut cele trei meciuri disputate în grupele Ligii Campionilor.

Mai mult, campioana României din ultimii trei ani se confruntă cu mari probleme de lot, după ce i-a pierdut pe cei mai buni jucători, bulgarii Bojan Iordanov, Ventsislav Ragin și sîrbul Goran Skundrici.

"Sînt aici de patru luni și trebuia să primesc aproape cinci salarii, dar eu am primit doar două și este deja prea mult, așa că am decis să plec acasă. După ce am pierdut meciul cu Craiova, ni s-a tăiat 20 la sută din salariul pe noiembrie și 20 la sută din decembrie", a spus Skundrici.

Ultima lovitură a venit de la antrenorul Martin Stoev, care a anunțat, marți seara, conducerea clubului că renunță. "Martin a decis să părăsească echipa şi a plecat deja în Bulgaria, motivînd că nu există siguranţă financiară pentru partea a doua a sezonului şi, în aceste condiții, nu mai poate pregăti formația", a explicat directorul executiv CVM Tomis, Serhan Cadîr.

În ciuda problemelor, constănțenii continuă parcursul în Liga Campionilor, dar și în campionat, interimarul Radu Began avînd la dispoziție 12 jucători, dintre care 6 sub 20 de ani.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează