Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 11:58

Daniela Crudu, Laurette, Andreea Tonciu, Rose Marie şi-au arătat ieri veleităţile de voleibaliste la turneul internaţional organizat la Plaza România.


Pe plaja amenajată la Plaza România din Bucureşti a debutat ieri turneul internaţional de volei pe plajă la care participă formaţii din 13 ţări.

Înainte de primul meci însă a avut loc o partidă demonstrativă cu vedete autohtone. Daniela Crudu, Laurette, Andreea Tonciu, Sînziana Buruiană, Rose Marie Florescu şi Nataşa au călcat pe nisipul fierbinte şi şi-au arătat cunoştinţele de volei. În aplauzele asistenţei, fetele s-au străduit din răsputeri să lege două pase şi să trimită mingea peste fileu. Cea mai îndemînatică a fost focoasa Laurette, care s-a şi lăudat, de altfel, că în şcoală a făcut volei.

Andreea Tonciu, iubita fotbalistului Nicolae Mitea, a arătat că ştie mai mult să dea în minge cu piciorul, iar vedetei de la Antena 1, Daniela Crudu, i-a plăcut cel mai mult să le ude pe fete cu furtunul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”