SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM BUCUREŞTI

FOTO Hubava Ianeva! CSM Bucureşti a transferat-o pe una dintre voleibalistele considerate a fi cele mai simpatice din lume

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 19:22

Ceea ce în bulgăreşte ar însemna "Frumoasa Ianeva!". Voleibalista de 29 de ani, liderul "naţionalei" de la sud de Dunăre, va putea fi admirată de acum în România

CSM Bucureşti a reuşit în această iarnă un transfer "cu nume". Eva Ianeva, starul "naţionalei" Bulgariei, va juca la echipa patronată de Primăria Capitalei. La 29 de ani, Eva are un nume excelent în voleiul mondial. A strălucit în perioada în care a jucat la campioana Franţei, RC Cannes, echipă cu care a cîştigat de şase ori campionatul în Hexagon. A mai jucat în Rusia, dar şi în Japonia, înainte de a alege să vină în România.

Pe lîngă valoarea sa, Ianeva iese în evidenţă şi prin sex-appeal. La cei 1,85 metri, are un corp de invidiat. A fost votată mai mereu de iubitorii de volei din întreaga Europă drept printre cele mai frumoase şi sexy jucătoare. Vorbeşte cinci limbi străine (franceza, engleza, italiana, rusa şi bulgara), dar spune că nu e de ajuns. Este necăsătorită ceea ce face şi mai interesantă prezenţa sa.

"Nu fac sex la prima întîlnire!"
Într-un interviu acordat în Franţa, acum cinci ani, Ianeva a vorbit deschis despre viaţa sa. Se consideră o fire deschisă, directă, dar şi impulsivă. Pentru ea banii nu sînt cei mai importanţi. "Oricît de mulţi bani ai avea, niciodată nu sînt de ajuns. Aşa judecă mulţi oameni. Fericirea şi sănătatea nu se pot cumpăra însă cu bani", spune Eva.

E directă şi în ceea ce priveşte o partidă de sex.
- Ce părere ai despre o noapte de sex cu un străin?
- Categoric nu! Sînt o persoană sensibilă, iar în sex este vorba de satisfacţie, de atragere reciprocă.

Tocmai din această cauză, bulgăroaica nu filtrează pe internet. "Nu am încredere în calculator. Nu poţi ajunge la inima mea dacă eu consider că nu există o chimie cu persoana cu care vorbesc", spune voleibalista. Îi plac însă persoanele sociabile şi cu simţul umorului şi urăşte minciuna şi nedreptatea.

"Aş schimba multe în Bulgaria!"
Întrebată şi ce anume ar schimba în ţara sa pentru ca oamenii să o ducă mai bine, Ianeva a declarat: "Multe lucruri trebuie să se schimbe, dar una din principalele probleme cred că e corupţia. Majoritatea oamenilor se gîndesc cum să înşele, cum să fure şi să fraudeze statul".

Mîncarea favorită: friptura de pui cu cartofi prăjiţi, pregătită de mama sa
Băutura preferată: Sprite şi martini alb
Ce muzică ascultă: baladele rock interpretate de Guns N Roses, Aerosmith şi Bon Jovi, dar şi muzica bulgară a Ivanei şi a lui Slavi Trifonov
Actorii preferaţi: Denzel Washington şi Halle Berry
Maşina preferată: Mercedes
Parfum preferat: Dolce&Gabana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Ianuarie 2015, 22:17

Da!Frumoasa n-ai ce zice .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează