SPORTURI  »  VOLEI  »  FINAL 4 LIGA CAMPIONILOR

GALERIE FOTO Cele mai bune voleibaliste din lume au plantat copaci în Parcul Tineretului din Capitală: "De acum știu că la București am plantat un copac. O să spun tuturor"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 04 mai 2018 16:37

Câte două jucătoare de la Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul și Vakifbank Istanbul, au participat ieri la o acțiune pusă la cale de Federația Europeană de Volei, numită "Green Way" sau Calea Verde. 

  • Final Four-ul Ligii Campionilor la Volei se feminin se dispută sâmbătă și duminică, în sala Polivalentă din București;
  • Alba Blaj va juca în semifinale împotriva lui Galatasaray, de la 19:00. Partida va fi liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport;
  • În cealaltă semifinală se vor înfrunta Vakifbank Istanbul și Imoco Volley Conegliano, începând cu ora 16:00.

Fetele au mers alături de elevi de la Clubul Copiilor sector 3 și au plantat copaci în parcul din fața Sălii Polivalente. Italienii de la Imoco Conegliano Volley au fost singurii care nu și-au trimis jucătoare, dorind ca voleibalistele să rămână la hotel să se odihnească.

Naz Aydemir Akyol și Milena Rasici de la campioana Europei, Vakifbank, și-au luat repede rolul în serios. Pentru că pământul nu era fărămițat, Aydemir Akyol nu s-a sfiit să rupă pământul cu mâna. Milena Rasici a luat lopata și a umplut groapa în care fusese plantat un stejar.

"A fost foarte frumos. O acțiune pe care nu o vom uita niciodată. Dacă vom mai trece prin București, o să venim să vedem ce face copacul nostru", a spus Milena Rasici, una dintre cele mai valoroase jucătoare din lume.

Și româncele Ramona Rus și Andreea Tămaș s-au arătat încântate. "Când am fost anunțate că trebuie să venim la această acțiune, am fost foarte încântate. Am mai fost când eram la școală la astfel de acțiuni. Trebuie să avem grijă de mediul înconjurător", a declarat Ramona.

Bulgăroaica Dobriana Rabadjieva de la Galata, dar și coechipiera ei, Seda Aslanyurek, au fost și ele foarte încântate. "Nu am mai fost niciodată la o astfel de acțiune. E foarte frumos. De acum știu că la București am plantat un copac. O să spun tuturor", a spus Dobriana

Vezi și: SPECIAL GSP VIDEO Cum arată viața unei jucătoare de Final 4 » Adina Salaoru: "La 1,83 e destul de dificil să găsești băieți. Încă mai copilăresc"

FINAL FOUR VOLEI. VIDEO Supliment extraordinar pregătit de GSP pentru mâine! Vino la Sala Polivalentă să o susții pe Alba Blaj și ai 20 de pagini GRATUITE cu interviuri și analize de colecție!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10214264740866699
Vlad Pop  •  05 Mai 2018, 07:17

Sunteti putin dezinformati. :). Conegliano a trimis doua jucatoare, pe Fabris si DeKrujf dar din cauza faptului ca nu s-a respectat orarul pentru aceasta actiune, fetele au trebuit sa mearga la antrenamnetul oficial care incepea la ora 14:30. Data viitoare mai verificati sau scrieti complet.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează