SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA NAȚIONALĂ

Încălzire pentru Europa » Volei Alba Blaj, victorie contra Științei Bacău, adversara din CEV Cup

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 23:13

Volei Alba Blaj a învins-o pe Știința Bacău cu 3-1 (25-14, 25-16, 19-25, 25-20), în etapa a 15-a a Diviziei A, cu două zile înainte de manșa tur a semifinalei CEV Cup.

Vicecampioana Europei a revenit pe primul loc în clasament, cu 36 de puncte, depășind CSM București, cu 35, chiar dacă are un meci mai puțin jucat. Știința Bacău e pe 4, cu 21 de puncte, fiind depășită și de CSM Târgoviște, cu 24.

Disputa de la Bacău a fost un preambul la dubla din semifinalele CEV Cup, acolo unde cele două echipe vor fi din nou adversare. Prima manșă e programată la Bacău, marți 26 februarie, de la ora 17:00, în timp ce returul se joacă la Sibiu, pe 5 martie.

Volei Alba Blaj e marea favorită la calificarea în finală, mai ales ca a învins Bacăul de două ori în campionat, 3-0 la Blaj, 3-1 la Bacău.
În partida de aseară, Ioana Baciu a fost principala realizatoare cu 22 de puncte, secondată de americanca Sonja Newcombe cu 18 puncte. De la Știința au ieșit în evidență bulgăroaica Slavina Koleva cu 15 puncte și Cristina Cazacu cu 14 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează