SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR // VOLEI ALBA BLAJ - ALLIANZ MTV STUTTGART, AZI, 18:00, TV DIGI SPORT 3

La un pas de calificare » Volei Alba Blaj joacă azi meciul decisiv în grupele Ligii Campionilor

Ioana Baciu a venit la Volei Alba Blaj de la CSM București FOTO cev.lu
Ioana Baciu a venit la Volei Alba Blaj de la CSM București FOTO cev.lu

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 12:08

Volei Alba Blaj joacă azi, pe teren propriu, de la ora 18:00, în direct pe TV Digi Sport 3, cu Allianz MTV Stuttgart, în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei. 

Vicecampioana Europei este neînvinsă în acest sezon și speră să rămână așa și după dubla manșă pe care o dispută în compania celor de la Allianz MTV Stuttgart.

Miza este calificarea în grupele Ligii Campionilor. Alba Balj, deși a jucat în finală anul trecut, a trebuit să dispute două tururi preliminare pentru că a încheiat sezonul pe locul al doilea în Divizia A1.

A trecut de primul obstacol, iar acum e la două meciuri distanță de accederea în grupe. "Am jucat deja patru meciuri, în ligă și în campionatul național, de la începutul sezonului și cred că ne-am găsit ritmul.

Sper că echipa e mai omogenă și cred că s-au rezolvat problemele pe care le-am arătat în meciurile precedente. Nu suntem încă în vârf, dar nu avem timp, trebuie să evoluăm cât mai bine. Știm bine echipa germană, e valoroasă, cu câteva jucătoare americane bune, dar de obicei nu fac jocul în funcție de adversar, ci de echipa mea și știu că trebuie să ridicăm nivelul pentru această confruntare", a spus antrenorul Darko Zakoci pentru cev.lu.

Echipa din Blaj joacă meciurile din Liga Campionilor în Sala Transilvania din Sibiu. "Va fi un meci greu pentru că echipa din Stuttgart e mai valoroasă decât cea din Cehia, din turul precedent, dar va fi o provocare pentru noi. Știu că timpul pe care l-am avut până acum a fost scurt și că suntem luate individual cu o clasă peste adversarele noastre, până la urmă evoluția echipei e cea care contează, iar noi mai avem de lucrat la aceste aspecte. Am încredere în cei care ne pregătesc și promit că vom lupta și vom încerca să facem un meci bun", a spus căpitanul Nneka Onyejekwe.

Returul va avea loc la Stuttgart, miercurea viitoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează