SPORTURI  »  VOLEI  »  KNACK ROESELARE - CVM TOMIS CONSTANŢA (ORA 21.30, DIGI 24 CONSTANŢA)

La un pas de play-off! » CVM Tomis Constanţa ar putea obţine o calificare istorică

La Constanța, centrul Andrei Spînu a fost de neoprit la fileu, iar CVM Tomis s-a impus cu 3-1 în fața belgienilor
La Constanța, centrul Andrei Spînu a fost de neoprit la fileu, iar CVM Tomis s-a impus cu 3-1 în fața belgienilor

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 16:19

CVM Tomis are şansa unei calificări istorice în faza următoare a Ligii Campionilor, în cazul unui succes în fieful belgienilor de la Knack Roeselare.


Graţie unui debut de senzaţie, cu trei victorii obţinute în tot atîtea meciuri disputate din faza grupelor Ligii Campionilor, CVM Tomis Constanţa se află în faţa unei premiere istorice pentru voleiul masculin românesc, calificarea în play-off-ul celei mai puternice competiţii europene intercluburi.

Campionii României joacă în această seară un meci care le-ar putea asigura prezenţa printre cele mai bune 12 formaţii de pe "bătrînul continent", întîlnind în deplasare, de la ora 21.30 (în direct la Digi24 Constanţa şi înregistrat la Digisport 3, de la 22.15) pe belgienii de la Knack Roeselare, ocupanţii locului secund în Grupa A.

Victoria îi califică
În cazul unui succes de trei puncte, constănţenii, care ocupă fotoliul de lider, sînt deja calificaţi în faza următoare a întrecerii, indiferent de rezultatele din ultimele două runde. Din păcate, echipa pregătită de bulgarul Martin Stoev se confruntă cu mari probleme de efectiv, doi dintre jucătorii de bază fiind incerţi.

Astfel, coordonatorul Andrei Zhekov s-a accidentat la glenză sîmbătă, în ultimul meci de campionat, iar extrema Bojan Janici nu s-a refăcut după o accidentare mai veche. Ambii au făcut însă deplasarea în Belgia şi se speră la o recuperare pe ultima sută de metri.

"O victorie în Belgia va rezolva în mare parte situaţia echipei calificate, dar nu trebuie să uităm că echipa adversă joacă acasă şi că aceasta este cam ultima şansă de calificare mai departe pentru Knack", a avertizat centrul lui CVM Tomis, Stelian Stancu, fost jucător la Roeselare.

"Avem nevoie de patru puncte în următoarele două deplasări", a completat antrenorul Martin Stoev. Drept urmare, constănţenii s-ar mulţumiţi şi cu un punct, mai ales că în ultima deplasare din faza grupelor vor juca împotriva "lanternei roşii", Dragons Lugano.

Clasament
1. Tomis Constanţa 3 3 0 9-3 8p
2. Knack Roeselare 3 2 1 7-6 5p
3. Copra Piacenza 3 0 2 7-7 5p
4. Dragons Lugano 2 0 2 2-9 0p
* prima clasată se califică în Final 12. De pe locul 2 merg doar cele mai bine cinci clasate din cele 7 grupe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
istoricu
istoricu  •  16 Decembrie 2014, 23:49

am batut in belgia ! 3-2 FELICITARI BAIETI !!!! CA SA CASTIGAM GRUPA TREBUIE SA MAI CASTIGAM UN MECI DIN 2 ori cu piacenza acasa sau in elvetia cu codasii grupei.BAFTA

secundul
secundul  •  16 Decembrie 2014, 17:06

Sper sa obtina victorii pe linie, nu e imposibil! Sau cel putin primul loc, ala e important.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează