VOLEI  ·  CUPA CHALLENGE

Luptă în familie

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Ştiinţa Bacău şi Unic Piatra-Neamţ luptă azi pentru un loc în Final Four-ul Cupei Challenge

Meciul de azi din sala Ceahlăul va trimite cu siguranţă o reprezentantă a României în Final Four-ul Cupei Challenge. Azi, începînd cu ora 19:00, se va decide dacă va fi Ştiinţa Bacău sau Unic Piatra-Neamţ.

În partida tur a sferturilor de finală, băcauancele s-au impus cu 3-0. Returul, disputat pe terenul celor de la Piatra-Neamţ, le poate aduce elevelor lui Branko Gajici calificarea. Ele au nevoie de o victorie care să le propulseze în setul de aur. "Echipa care joacă în deplasare primul meci nu se întrebuinţează la maximum, pentru că ştie că este obligată să cîştige şi acasă. Toate gazdele au făcut 3-0 în tur, dar multe nu se vor califica" a spus patronul Unicului, Vasile Ouatu. Antrenorul Branko Gajici speră ca fetele sale să nu-l dezamăgească. "Pentru mine şi echipă toate meciurile sînt importante. Ce am jucat la Bacău nu e nimic din ce am pregătit. Ştiinţa este o echipă bună, dar nu este mai puternică decît alte adversare pe care le-am avut în Challenge Cup", a spus antrenorul formaţiei pietrene.

Cele două formaţii au ajuns să se lupta pentru a ajunge în ultima fază a competiţiei după ce au trecut de echipe din Slovenia, Elveţia, Cipru-Ştiinţa Bacău şi din Rusia, Olanda şi Croaţia-Piatra-Neamţ.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (2)
 •  21 Februarie 2008, 22:54

UNIC a invins STIINTA BACAU cu 3-2(19,-24,31,-21,11) intr-un meci spectaculos nerecomandat cardiacilor! Bacaul s-a calificat in FINAL FOUR castigand setul de aur! (15-12)! Felicitari ambelor echipe pentru frumosul spectacol oferit! Succes STIINTEI in FINAL FOUR!

 •  21 Februarie 2008, 13:33

Ma duc de dimineata la PIATRA sa ma dau cu teleschiul si telegondola , iar seara la sala, la volei sa a

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1