SPORTURI  »  VOLEI  »  DECIZIE

Mandat de arestare pentru Giba » Fostul soț al Cristinei Pîrv nu a plătit pensia alimentară

Cristina Pîrv și Giba pe când erau fericiți
Cristina Pîrv și Giba pe când erau fericiți

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 16:40 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 17:09

Din martie 2018 până în prezent, Giba, voleibalistul retras anul trecut, are de dat aproximativ 50.000 de euro, suma reprezentând pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu Cristina Pîrv.

Pe numele lui Giba, s-a emis vinerea trecută un mandat de arestare, ca urmare a deciziei Tribunalului Familiei numărul 7 din statul Paraná, acolo unde a fost chemat în judecată de fosta sa soție, Cristina Pîrv. Aceasta reclamă neplata pensiei alimentare pentru cei doi copii ai cuplului.

Poate oferi 1.000 de euro lunar

Judecătorul cazului a cerut, conform portalului brazilian WebVolei, o plată totală de 300.000 de reali – aproximativ 50.000 de euro. Aceasta acoperă perioada din martie 2018 până în prezent. Avocatul campionului olimpic din 2004 a încercat, în schimb, să obțină reducerea sumei pentru ultimii trei ani. Aceasta a fost stabilită în 2013, anul în care s-a pronunțat divorțul, iar argumentul este că veniturile lui Giba s-au diminuat de când s-a retras din volei, anul trecut. Cota lunară fusese fixată la 10.000 de reali pe lună – 1.600 de euro, el ar dori să ofere în jur o mie de euro.

20 de aniîntre 1986 și 2006 a evoluat Cristina Pîrv în voleiul la nivel înalt, începând la Dinamo București și încheindu-și cariera în Italia, la Asystel Novara

De asemenea, Jose Silverio Santa Maria, unchiul și avocatul fostului voleibalist, susține și că Pîrv are venituri suficiente pentru întreținerea copiilor. Ea a revenit în România cu fata Nicoll, 16 ani, și băiatul Patrick, 11 ani. „Încerc să păstrez tăcerea, de 7 ani sunt acuzat de ea, vorbește cu presa dezvăluind detalii economice ale proceselor, care ar trebui să rămână secrete. Dacă aș fi un tată rău, oare copii m-ar mai suna și mi-ar mai trimite mesaje zilnic?”, a declarat Giba pentru Globo Esporte. 

„Avea două amante, poate chiar şi mai multe”

Mandat de arestare pentru Giba » Fostul soț al Cristinei Pîrv nu a plătit pensia alimentară
Cristina Pîrv, Nicoll și Giba după nașterea lui Patrick

Pîrv, 48 de ani, și Giba, 43, au fost căsătoriți între 2003 și 2012. Ea a intentat divorțul în noiembrie 2012. „Ştiu că soţul meu avea două amante, poate chiar şi mai multe. Am dus-o un an după ce am aflat tot, dar după am pus punct. L-am creat într-un anumit fel în mintea mea, dar el era cu totul altceva în realitate”, a declarant Cristina anul trecut la GSP Live. 

Cristina Pîrv a jucat pentru naționala României între 1992 și 2002, a debutat la Dinamo București, apoi a jucat în Italia, Brazilia și Franța, retrăgându-se la finalul sezonului 2006. Gilberto Amauri de Godoy Filho, cunoscut drept Giba, are în palmares un titlu olimpic, 2004, și două medalii de argint la JO, trei titluri mondiale și 9 titluri continentale.

Citește și alte știri din sporturi

Alexandru Dedu, după eșecul României de la Euro 2020: „Dacă pentru a ajunge la Jocurile Olimpice trebuie să schimbăm banca tehnică, schimbăm!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
iliedraperie
iliedraperie  •  15 Ianuarie 2021, 13:58

...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează