SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Nou venite

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Echipele feminine  "U" Cluj şi CSM Focşani au promovat în Divizia A1, după ce au obţinut primele două locuri în turneul de la Cluj. Universitatea Cluj a cîştigat toate cele trei partide, în timp ce formaţia din Focşani a înregistrat o singură  înfrîngere, cea din partida cu "U" Cluj. La turneu a mai participat IOR Optinova Bucureşti. La masculin, au promovat SCMU Craiova şi SCMV Braşov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  12 Mai 2009, 10:06

Mai oameni buni !!! Ce fel de stire este asta.....Focsani a avut doua infringeri.....si a reusit sa intre in A cu numai o victorie. Jocurile s-au facut in ultima zi cind ior avea nevoie de 2 seturi pentru promovare.....dar se pare ca federatia, visan, impreuna cu vajnicii lui arbitrii s-au implicat din nou ca si in cazul echipei masculine din tg mures care a fost salvata de la retrogradare tot prin metode neortodoxe.....mai oameni de volei !!....cit il veti mai suporta pe visan asta ???

 •  11 Mai 2009, 21:02

GSP .....trezirea asta e poza cu echipa de handbal a lui U

 •  11 Mai 2009, 08:31

VA MULTUMIM STIMATA echipa U CLUJ pentru FAIR PLAY de care ati dat dovada in meciul cu IOR Bucuresti,fara de care noi VRANCENII nu puteam urmarii pe viu cele mai puternice echipe de volei din tara chiar si pentru nu sezon.Aveti respectul nostru si VA MULTUMIM Cu stima un fost sportiv de performanta pe care la-ti facut fericit ca a mea fica sa poata juca dupa15 ani volei sa joace in prima DIVIZIE. SUCCES U CLUJ multa bafta si sanatate ficei mele MONICA STOICA. ONOR U CLUJ-NAPOCA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează