SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM BUCUREŞTI

Opt transferuri la CSM! » Clubul bucureştean îşi face echipă puternică şi la volei

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 22:47

CSM Bucureşti vrea să-şi facă echipă puternică şi la volei, nu numai la handbal. Formaţia bucureşteană a transferat nu mai puţin de opt jucătoare noi pentru sezonul viitor şi vrea să se lupte pentru titlul naţional, la feminin.

Echipa patronată de Primăria Capitalei a obţinut deja semnăturile următoarelor voleibaliste:cubaneza Leanny Castaneda Simon, care a jucat ultima dată la campioana Elveţiei, Volero Zurich, Karla Klarici, internaţională croată, care a jucat tot la Volero Zurich, Roxana Bacşiş, de la campioana României, Ştiinţa Bacău, italianca Valentina Sereno, care a jucat ultima oară în Azerbaidjan, Diana Tătaru, căpitanul echipei CSM Lugoj, Marina Vujovic, liberoul Ştiinţei Bacău, care a trecut şi pe la Tomis Constanţa, dar şi Georgiana Faleş, de la Medicina Tg. Mureş, şi Stracel Williams.

Antrenor va fi în continuare sîrbul Miroslav Aksentijevici.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
saramago
saramago  •  21 Septembrie 2014, 01:34

Campionatul Mondial din Polonia, semifinale: Brazilia - Franta 3-2 Polonia - Germania 3-1. In finala mare vor juca Polonia si Brazilia, iar meciul pentru bronz se vor infrunta Franta si Germania. In meciul pentru locul 5 Rusia a trecut de Iran, revelatia intrecerii, in trei seturi. Intereseaza, Gazeta Fotbalului ?

saramago
saramago  •  14 Septembrie 2014, 08:47

Duminica, 14 septembrie, se va incheia (si) faza a doua a Mondialelor din Polonia. Cele mai bune sase echipe vor ramane in lupta pentru titlu. Pe langa Franta (gr.E), Brazilia, Rusia (ambele gr.F), deja calificate in faza a treia a intrecerii mondiale, cele mai mari sanse de a continua competitia le au Polonia, Statele Unite (ambele gr.E) si Germania (gr.F). In ultima zi a grupelor semifinale vor avea loc meciurile: Argentina - USA, Serbia - Iran, Italia - Australia, Polonia - Franta (gr.E), respectiv Brazilia - Rusia, Finlanda - Bulgaria, Germania - Canada si Cuba - China (gr.F). Intereseaza, Gazeta Fotbalului ?

saramago
saramago  •  11 Septembrie 2014, 08:18

Mondialele din Polonia au ajuns in faza a doua a competitiei. In grupa E conduce FRANTA cu 10 puncte acumulate in patru partide, urmata de Polonia (9), Serbia (9), Iran (8), USA (7), Argentina (3), Italia (2) si Australia (0). Grupa F are in frunte BRAZILIA (12), care este urmata de Rusia (11), Germania (9), Canada (7), Bulgaria (5), Finlanda (2), Cuba (2) si China (0). Primele trei echipe din fiecare grupa se vor califica pentru ultima faza a competitiei. In etapa a cincea din faza secunda a Mondialelor se vor juca meciurile: Argentina - Iran, Serbia - USA, Australia - Franta, Polonia - Italia (gr. E), Brazilia - China, Finlanda - Canada, Germania - Bu;garia, Rusia - Cuba (gr.F).

Vezi toate comentariile (6)
Comentează