SPORTURI  »  VOLEI  »  REMAT ZALĂU

Polonezul Mariusz Sordyl este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

Polonezul Mariusz Sordyl este noul antrenor al campioanei Remat Zalău
Polonezul Mariusz Sordyl este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 20:25

Campioana României la volei masculin Remat Zalău a anunţat, miercuri, că noul antrenor în sezonul 2011-2012 va fi polonezul Mariusz Sordyl.

Pe lista clubului ardelean s-au aflat numele a patru tehnicieni străini, inclusiv cel al germanului Michael Merten, care s-a ocupat de Remat în sezonul trecut. Membrii Consiliului Director au decis să-l numească pe polonezul Mariusz Sordyl, potrivit declaraţiei managerului Cristian Ciobănescu, citat de portalul sportulsalajean.ro. Sordyl ar urma să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă, la Cluj, în cursul săptămânii viitoare.

Noul tehnician al campioanei României a fost component al reprezentativei ţării sale, are 42 de ani, iar în antrenorat a debutat în 2005 (antrenor secund). În 2007 a fost pentru prima dată antrenor principal, la clubul polonez Olsztyn, cu care a cucerit medaliile de bronz, după care a fost secund şi principal al echipei naţionale a Poloniei.

În altă ordine de idei, clubul Remat Zalău a mai anunţat miercuri prelungirea contractului cu jucătorul ungur Nagy Peter.

În sezonul 2011-2012, Remat Zalău va evolua şi în grupele Ligii Campionilor, primind recent un wild-card pentru participare, la fel ca în campionatul trecut.

Playtech: Adi Minune, cadou de 14.000 de lei din partea soției sale. Cati a șocat vânzătoarea când a plătit cash EXCLUSIV


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează