SPORTURI  »  VOLEI  »  VOLEI

Regi la fileu » Remat Zalău a cîştigat al treilea titlu consecutiv

Următorul obiectiv al Rematului este Cupa României.
Următorul obiectiv al Rematului este Cupa României.

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 21:04

Remat Zalău s-a încoronat cu al treilea titlu consecutiv şi va intra direct în grupele Ligii Campionilor.

Construită cu migală în jurul liberoului Adrian Feher, Remat Zalău s-a instalat în ultimii trei ani pe tronul voleiului masculin românesc. Ardelenii au bifat, marţi seara, al treilea titlu consecutiv, rezistînd asaltului declanşat de CVM Tomis Constanţa, la capătul unui sezon în care au pierdut un singur joc.

"Diferenţa dintre noi şi Constanţa s-a făcut la capitolul psihic. Pe final de sezon, cînd toată lumea este obosită, contează enorm să treci peste momentele mai delicate din timpul jocului. Noi am reuşit, ajutaţi şi de dorinţa enormă de a cuceri încă un titlul de campionat", a explicat Feher. Ultimul titlu este şi cel mai dulce.

Pentru prima oară, campionii nu vor mai avea nevoie de un wild-card pentru a juca în grupele Ligii Campionilor, coeficientul României scutindu-i de emoţii. "Vom juca din nou în Liga Campionilor cu un obiectiv şi mai îndrăzneţ. Ne propunem să încheiem grupa pe locul doi şi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. Ar fi o premieră pentru voleiul masculin românesc. Vom căuta să aducem jucători de top din străinătate pentru a ne îndeplini visul", a dezvăluit principalul finanţator al ardelenilor, Liviu Ciupe.

Vor şi Cupa!
Campionii şi-au propus să realizeze eventul în acest sezon şi să cîştige şi Cupa României. "Ne-am stabilit trei obiective pentru acest sezon. Primele două le-am realizat deja, clasarea pe locul 3 în grupa din Liga Campionilor şi titlul de campioană. Vrem să cîştigăm şi Cupa României, trofeu care ne lipseşte din vitrină", a spus Liviu Ciupe.

450.000 de euro este bugetul celor de la Remat Zalău în acest sezon

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
serpex
serpex  •  19 Aprilie 2012, 11:49
Postat de inima_de_caine pe 19 Aprilie 2012, 07:11

Minunaţii urmaşi ai Elcondului Zalău, ai pionierilor Mircea Tutovan şi Puiu Ştreang, precum şi ai "gladiatorilor" Aurel Vlaicu şi Mircea Abraham!

Multumesc ca mi-ai reamintit de cateva nume exceptionale ale voleiului Zalauan, in special Aurel Vlaicu, care avea niste servicii incredibile

flafy
flafy  •  19 Aprilie 2012, 10:57

devine destul de urat campionatul in ultima perioada deoarece se stie de la incepututl sezonului ca Reamat va castiga,are de departe cea mai valoroasa echipa....sper ca pana la inceperea LC sala sporturilor sa fie gata si sa nu mai fie nevoitit sa mearga la Baia-Mare pentru a disputa un meci!mult succes in LC!

inima_de_caine
inima_de_caine  •  19 Aprilie 2012, 07:11

Minunaţii urmaşi ai Elcondului Zalău, ai pionierilor Mircea Tutovan şi Puiu Ştreang, precum şi ai "gladiatorilor" Aurel Vlaicu şi Mircea Abraham!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează