SPORTURI  »  VOLEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Revenire formidabilă » CSM Târgoviște a trecut de Alba Blaj și va juca finala cu CSM București

Laura Pihlajamaki a servit excelent în meciul de aseară // FOTO CEV
Laura Pihlajamaki a servit excelent în meciul de aseară // FOTO CEV

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 00:00

CSM Târgoviște a bătut campioana Alba Blaj și va juca mâine finala Cupei României cu CSM București.

Finala Cupei României se va juca duminică, de la ora 12:00, la Piatra Neamț, între CSM Târgoviște și CSM București. E reeditarea semifinalei campionatului între ocupantele locurilor 2 și 3.

CSM Târgoviște-Volei Alba Blaj 3-2

Campioana Volei Alba Blaj a început excelent disputa din semifinale, de ieri. Elevele lui Darko Zakoc au condus cu 2-0 la seturi după 25-23 și 25-15, dar au redus motoarele și Târgoviște a profitat imediat. A câștigat setul 3 în prelungiri, 26-24, iar apoi pe al patrulea la 21!

În decisiv, fetele lui Zoran Terzici, selecționerul Serbiei, încărcate cu moral, s-au desprins la 11-8 de la 8-8 și au câștigat meciul la 12. 3-2 pentru vicecampioane, care ajung astfel pentru prima dată în finala Cupei României.

CSM București-Medicina Tg. Mureș 3-1

În cea de-a doua semifinală, recent câștigătoarea Challenge Cup și-a respectat statutul de favorită. După un prim set acontat repede, 25-19, a urmat cel mai disputat. Mureșencele au condus cu 15-9 și apoi au avut patru mingi de set, la 24-20.

Serviciile Roxanei Bacșiș au readus Bucureștiul în joc. S-a ajuns la 24-24, dar acolo două greșeli pentru echipa italianului Francois Salvagni au trimis setul la Tg. Mureș.

CSM a făcut însă repede ordine, a cucerit repede setul 3, 25-16, iar în cel de-al patrulea conturile s-au încheiat la 16. Și pentru formația din Capitală va fi prima finală de Cupă câştigată, dar și posibilitatea pentru al doilea trofeu în acest sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  09 Aprilie 2016, 09:07

cu arbitrii au castigat csm targoviste! rusineeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (1)
Comentează