SPORTURI  »  VOLEI  »  ROMÂNIA-POLONIA 0-3

Româncele au contat un singur set contra Poloniei » Jucăm barajul cu Serbia

Mirela Corjeuțeanu a avut puține
realizări aseară
Mirela Corjeuțeanu a avut puține realizări aseară

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 11:21

Româncele au contat un singur set contra Poloniei, după care s-au stins


"Naţionala" României a pierdut aseară 0-3 cu Polonia, la Zrenjanin (Ser), în ultimul meci din grupa C la Euro 2011. Partida nu mai putea aduce schimbări în configuraţia clasamentului, indiferent de scor. În aceste condiţii, Polonia a trimis în teren rezervele. Chiar şi aşa, româncele nu au contat prea mult în joc. Au evoluat bine doar în primul set, în care au revenit de la 20-24 la 25-24, pierzînd apoi 25-27.

În setul doi, "tricolorele" nu au mai contat. S-a terminat 18-25. Şi în setul 3 România a mai pus cît de cît opoziţie. A revenit de la 8-14, a condus cu 22-20, dar finalul iar ne-a trădat. Totul s-a încheiat la 25-22, după mai puţin de o oră şi jumătate.

România va juca miercuri, de la ora 20:00, la Belgrad, partida de baraj pentru ajungerea în sferturile de finală. Sînt şanse mici însă să acceadă între primele opt echipe ale Europei, în condiţiile în care adversara se va numi Serbia.

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează