SPORTURI  »  VOLEI  »  

România s-a calificat la Euro 2011!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

După două ediţii ratate, naţionala feminină a României a reuşit din nou calificarea la Campionatul European.

România a învins aseară cu 3-0 la Constanţa reprezentativa similară a Sloveniei şi a contabilizat a cincea victorie consecutivă în grupa E de calificare.

România mai are de jucat duminica, de la ora 20:00, cu Belgia, dar indiferent de rezultat, e calificată la Euro 2011. Singura condiţie pentru naţionala pregătiă de Darko Zakoc e să nu piardă cele trei seturi , cumulat, la o diferenţă mai mare de 39 de puncte!

CLASAMENT

1. România 10p

2. Belgia 9p

3. Slovenia 6p

4. Suedia 5p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
francobaresi
francobaresi  •  30 Mai 2010, 22:29

halal presa! poze mai vechi cu echipa nationala de volei fete nu ati gasit? Alida Marcovici si Elena Butnaru nu mai fac parte de multa vreme din nationala.

 •  29 Mai 2010, 23:08

Bravo fetelor!!! Ca de la baieti si de la fotbalisti nu mai asteptam nimic!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează