SPORTURI  »  VOLEI  »  NUMIRE

Rusul Viktor Sidelnikov, care a ciştigat Liga Campionilor în 2008, antrenor la CVM Tomis

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Începând de joi, CVM Tomis are un nou antrenor principal.

Rusul Viktor Sidelnikov, tehnician care a câştigat Liga Campionilor în 2008, cu Dinamo-TatTransgaz Kazan, va pregăti formaţia constănţeană. Cu Dinamo Kazan, Sidelnikov a mai cucerit titlul de campioană a Rusiei, în 2007, precum şi Cupa Rusiei în 2004 şi 2007.

În sezonul 2009-2010 a pregătit echipa austriacă hotVolleys Vienna, de care s-a despărţit în luna februarie a acestui an. De pe 3 iunie 2009, Sidelnikov este antrenorul Naţionalei din Belarus.

Vineri, la ora 13.00, la Sala Sporturilor, noul antrenor principal al campioanei României va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă.

Sursa: siteul CVM Tomis Constanţa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează