VOLEI  ·  LIGA CAMPIONILOR

S-a oprit!

Articol de — Joi, 21 Februarie 2008, 00:00

Dinamo a pierdut şi pe teren propriu în faţa celor de la Vakifbank Gunes

Dinamo a pierdut la Istanbul cu 0-3. Ieri, în sala “Lucian Grigorescu”, dinamovistele au încercat să remonteze această diferenţă, dar s-au înclinat cu 1-3 (15, -19, -9, -24) în faţa turcoaicelor de la Vakifbank Gunes. Aveau nevoie de o victorie pentru a prelungi meciul cu un set de aur, acolo unde totul pornea de la zero. Începutul de partidă a oferit ceva speranţe puţinilor suporteri veniţi să le ducă pe favoritele lor în Final Four-ul Cupei Challenge.

A fost 25-15 în favoarea bucureştencelor pentru debut. Apoi, Vakifbank Gunes, echipa care în 2004 se impunea în Top Teams Cup, a preluat destinele partidei, lăsîndu-le voleibalistelor de la Dinamo doar 19 puncte. În setul al treilea, turcoaicele au împins dominaţia şi mai departe, cîştigînd cu 25-9. Orgoliul dinamovistelor a fost zgîndărit şi în setul patru au condus încă din start, au avut chiar şi trei mingi pentru a egala la doi, dar greşelile le-au costat şi adversarele au venit din urmă hotărîte să încheie partida. Şi aşa s-a întîmplat, Dinamo a pierdut 24-26 şi meciul cu 1-3.

Azi, Ştiinţa Bacău şi Unic Piatra-Neamţ luptă pentru un loc în Final Four. În tur băcăuancele s-au impus cu 3-0. Partida va începe la ora 19:00, în sala Ceahlăul.Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1