SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

S-a oprit!

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Dinamo a pierdut şi pe teren propriu în faţa celor de la Vakifbank Gunes

Dinamo a pierdut la Istanbul cu 0-3. Ieri, în sala “Lucian Grigorescu”, dinamovistele au încercat să remonteze această diferenţă, dar s-au înclinat cu 1-3 (15, -19, -9, -24) în faţa turcoaicelor de la Vakifbank Gunes. Aveau nevoie de o victorie pentru a prelungi meciul cu un set de aur, acolo unde totul pornea de la zero. Începutul de partidă a oferit ceva speranţe puţinilor suporteri veniţi să le ducă pe favoritele lor în Final Four-ul Cupei Challenge.

A fost 25-15 în favoarea bucureştencelor pentru debut. Apoi, Vakifbank Gunes, echipa care în 2004 se impunea în Top Teams Cup, a preluat destinele partidei, lăsîndu-le voleibalistelor de la Dinamo doar 19 puncte. În setul al treilea, turcoaicele au împins dominaţia şi mai departe, cîştigînd cu 25-9. Orgoliul dinamovistelor a fost zgîndărit şi în setul patru au condus încă din start, au avut chiar şi trei mingi pentru a egala la doi, dar greşelile le-au costat şi adversarele au venit din urmă hotărîte să încheie partida. Şi aşa s-a întîmplat, Dinamo a pierdut 24-26 şi meciul cu 1-3.

Azi, Ştiinţa Bacău şi Unic Piatra-Neamţ luptă pentru un loc în Final Four. În tur băcăuancele s-au impus cu 3-0. Partida va începe la ora 19:00, în sala Ceahlăul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează