SPORTURI  »  VOLEI  »  CSM BUCUREȘTI-BURSA, DUMINICĂ, 18:00, DIGI 3

Se vede finala! CSM București e la două seturi distanță de o calificare în ultimul act din Challenge Cup

"Tigroaicele" sunt pregătite să apere cu dinții rezultatul din Turcia // FOTO CEV

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2016 00:00

În partida tur din semifinalele Challenge Cup, la mijlocul săptămânii, CSM București a câștigat în Turcia cu 3-1.

O uriașă surpriză reușită de fetele lui Francois Salvagni care au trecut cu bine peste accidentarea croatei Tamara Susici în primul set și s-au impus cu 3-1! De altfel, Susici nu a fost refăcută după entorsa la gleznă și va absenta în meciul de duminică.

Mâine, în Sala Elite & Performance Sport, de la ora 18:00, bucureștencele au nevoie de cel puțin două seturi pentru a obține calificarea în marea finală.

"Pare ușor după victoria de la Bursa, dar nu e deloc așa. Nu suntem pesimiști, doar realiști. Bursa are o echipă foarte puternică, e deținătoarea trofeului și de aceea trebuie să jucăm foarte bine", a declarat team managerul CSM-ului, Eugen Baciu.

Au venit de ieri

Bursa, echipă care se bazează pe trei jucătoare de mare valoare, brazilianca Joyce da Silva, belgianca Frauke Diricks și sârboaica Jelena Nikolici, are un buget de 4 milioane de euro, de 7-8 ori mai mare decât al bucureștencelor.

"Au obiectiv câștigarea Challenge Cup. Au spus după meciul tur că vor veni la București să câștige. Au sosit de vineri seara în România, cu toți bașkanii echipei, având o delegație de 28 de persoane", a spus Eugen Baciu.

CSM e în fața celui mai important rezultat din istoria clubului și nu vrea să rateze acest prilej. "Noi nu jucăm sub presiune. Sunt convins că le va fi foarte greu turcoaicelor în micuța noastră sală, iar spectatorii ne vor împinge de la spate", a încheiat oficialul bucureștean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează