SPORTURI  »  VOLEI  »  ARCADA GALAȚI

Sergiu Stancu a semnat cu Arcada Galați după despărțirea de PAOK

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 16:47

Deesființarea echipei de volei masculin LMV Tricolorul după ce formația ploieșteană cucerea, vara trecută, eventul Cupă-campionat, l-a îndreptat către Grecia pe antrenorul Sergiu Stancu.

Instalat pe banca unei echipe cu pretenții în primul eșalon din această țară, PAOK Salonic, Stancu nu a adus rezultatele dorite de conducătorii formației grecești.

Pe finalul anului trecut a survenit și ruperea înțelegerii dintre cele două părți.

Antrenorul nu a rămas prea mult timp fără angajament semnând un contract cu CSM Arcada Galați, una dintre cele mai puternice echipe din primul eșalon care nu a avut deloc startul de sezon așteptat de conducătorii fostei campioane.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează