SPORTURI  »  VOLEI  »  TRAGEDIE

Soția antrenorului Dragan Kobiljski, mesaj sfâșietor după ce fiica i-a fost ucisă în atacul de la Belgrad

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 16:32 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 16:51

Nina Kobiljski, soția lui Dragan Kobiljski, tehnicianul echipei de volei SCM Zalău, a publicat un mesaj emoționant, după ce fiica lor, de nici 14 ani, a fost omorâtă în atacul petrecut la o școală din Belgrad.

  • Miercuri dimineață, un elev de 14 ani a comis un atac șocant la o școală privată din Belgrad. A ucis 9 persoane cu un pistol de 9mm. El a împușcat paznicul, pe eleva de serviciu, apoi a intrat într-o clasă și a început să tragă
  • Una dintre victimele atacului este fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău.

Soția lui Dragan Kobiljski, mesaj emoționant

La două zile după atac, joi noaptea, soția lui Dragan a avut o primă reacție.

„Mulțumim mult tuturor. Apreciem infinit fiecare cuvânt de mângâiere și susținere, precum lumina strălucitoare în cel mai adânc întuneric. Ne rugăm pentru toți îngerii noștri și păzitorul lor ceresc Dragan. Mă rog pentru colegii și profesorul răniți”, a scris Nina Kobiljski, potrivit Libertatea.

Cine e Dragan Kobiljski

  • Născut pe 9 august 1971, Dragan Kobiljski e un fost voleibalist sârb, actual antrenor. A jucat la Partizan Belgrad (1994-1997), Rennes (Franța, 1997-2001), Buducnost Podgorica (Muntenegru, 2001-2003), GFC Ajaccio (Franța, 2003-2004, 2006-2008), Spacer's (Franța, 2004-2006). Din 2008 e antrenor.
  • A pregătit echipe din Serbia, inclusiv rivalele Partizan și Steaua Roșie Belgrad, dar și un club sloven, Volley Ljubljana. În luna august a anului 2022 a ajuns la Zalău. Dublu campion în Serbia cu Steaua Roșie (2015, 2016), el a fost și antrenor secund la echipa națională a Serbiei.

Luka Doncic plătește pentru înmormântările de după masacrul din Serbia: „Sunt devastat” 

Luka Doncic (24 de ani), vedeta celor de la Dallas Mavericks, va acoperi financiar înmormântările victimelor de după masacrul de la Belgrad. Conform Marca, Doncic va plăti pentru înmormântările celor 8 copii și a agentului de securitate uciși miercuri la o școală privată din Belgrad, Serbia. De asemenea, el se va ocupa și de ajutorul psihologic al supraviețuitorilor, prin fundația care îi poartă numele.

„Sunt devastat de tragicul incident petrecut la școala din Serbia. Gândurile mele se îndreaptă spre familiile și întreaga comunitate afectate de această tragedie”, a scris slovenul cu tată sârb pe Twitter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează