SPORTURI  »  VOLEI  »  ROMÂNIA U20

Speră la locul 2 » România U20 vrea la Campionatul Mondial din Cipru

Veronica Marin
Veronica Marin

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:31

"Naţionala" under 20 a României speră să se califice la Campionatul Mondial din Cipru (3-12 iulie), mai ales că va juca, pe teren propriu, grupa de calificare.

"Tricolorele" au meciuri extrem de grele, în compania Rusiei, Germaniei şi Israelului, doar prima clasată obţinînd direct biletele la turneul final, ocupanta locului doi putînd obţine calificarea în funcţie de punctaj.

"Avem o grupă foarte grea, dar nu vom intra pe teren cu capul plecat. Vom lupta, zic eu, de la egal la egal cu adversarele. Formăm o echipă unită şi cred că ne putem descurca în aceste calificări", a declarat căpitanul echipei, Veronica Marin.

Partidele au loc începînd de azi, în sala Rapid, fetele sperînd la un public cît mai numeros care să le susţină, intrarea fiind liberă. România întîlneşte, în ordine, Rusia (vineri), Israel (sîmbătă) şi Germania (duminică), toate meciurile de la ora 18:30.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
bibiloiu
bibiloiu  •  08 Ianuarie 2015, 22:37

Ce joaca fetele bai ametitule .....................

adicn
adicn  •  08 Ianuarie 2015, 09:17

Hai fetelor!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează