SPORTURI  »  VOLEI  »  ŞTIINŢA BACĂU

Ştiinţa Bacău şi-a fixat obiectivul pentru Liga Campionilor: "Vrem 9 puncte în grupă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:56

Campioana României, Ştiinţa Bacău, începe azi o nouă aventură europeană în Liga Campionilor împotriva turcoaicelor de la Fenerbahce Istanbul, deţinătoarele CEV Cup, a doua competiţie ca valoare.

Fenerbahce, campioana Europei în 2012, este şi favorita clară a grupei B, din care mai fac parte Azeryol Baku (Azerbaidjan) şi Nantes VB (Franţa). Azerele au cîştigat ieri cu 3-2 primul meci, pe teren propriu, cu Nantes.

"Cred că favoritele sînt Fener şi Baku, dar asta nu înseamnă că renunţăm la luptă. Ne respectăm adversarele, dar avem şi noi valoarea noastră, avem internaţionale din România, una din Belarus şi una din Ucraina. Mi-aş dori să facem 9 puncte, adică să cîştigăm trei meciuri cu 3-0 sau 3-1", a declarat antrenorul Florin Grapă.

Ştiinţa-Fenerbahce începe la ora 18:00, direct Digi2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează