SPORTURI  »  VOLEI  »  CEV CUP

Știința Bacău, victorie în CEV Cup în fața campioanei Cehiei, scor 3-2

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 19:46

Moldovencele de la Știința Bacău au trecut cu 3-2 de campioana Cehiei, VK Olomouc, dar calificarea se joacă în retur.

Știința Bacău a obținut, marți seara, o victorie mare în prima manșă din sferturile de finale ale Cupei CEV, a doua competiție ca valoare în volei.

Echipa pregătită de Florin Grapă a trecut cu 3-2 de campioana Cehiei, VK Olomouc. Gazdele au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar oaspetele au revenit de fiecare dată. În decisiv, Știința a dominat autoritar setul și s-a impus cu 15-8.

Calificarea în semifinale se va juca însă în Cehia, la partida retur din 12 februarie. Echipa din Olomouc are prima șansă, dar moldovencele se gândesc că și în "optimi", cu olandezele de la Sliedrecht Sport, au câștigat prima manșă la Bacău, cu 3-2, dar au învins și în Olanda, 3-0.

Cristina Cazacu a fost jucătoarea meciului, trecându-și în cont pentru echipa sa 22 de puncte. Prestații bună și pentru Denisa Rogojinaru, cu 17 puncte, Slavina Koleva (12) și Georgiana Faleș (11).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează