SPORTURI  »  VOLEI  »  TOMIS CONSTANŢA

Tomis Constanţa a achiziţionat-o pe croata Katarina Barun de la CSU Metal Galaţi

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2009 00:00

Vicecampioana României la volei feminin, CS Tomis Constanţa, a transferat-o de la campioana CSU Metal Galaţi pe croata Katarina Barun, care a semnat un contract valabil un an, transmite corespondentul NewsIn.

"Este o jucătoare care va face diferenţa, este cea mai importantă achiziţie realizată de echipa noastră până în prezent. Aveam nevoie de întăriri pentru a avea evoluţii bune în cupele europene", a declarat preşedintele Cristian Zgabercea.

În vârstă de 25 de ani, Katarina Barun a câştigat Cupa Campionilor cu formaţia italiană Volley Bergamo în sezonul 2006/2007 şi este componentă a naţionalei Croaţiei.

Formaţia constănţeană va participa în premieră, în sezonul 2009/2010, în cupele europene, urmând să întâlnească în primul tur al Cupei CEV pe AEL Limassol, din Cipru.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  07 Iulie 2009, 12:09

personal cred ca-i cea mai buna jucatoare care-a evoluat (atat cat s-a putut) la metal galati.daca-si va reveni veti vedea ca tomis a facut o super achizitie.

 •  01 Iulie 2009, 16:37

A avut un accident f grav anul trecut.Este greu sa se ridice la ce a fost.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close