SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Un meci bine pregătit » Cum a reușit CSM București să câștige jocul cu Chemik Police

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 16:24

Olandeza Nicole Koolhaas a dezvăluit că echipa sa, CSM București, a lucrat intens timp de o săptămână pentru meciul cu Chemik Police pe care l-a câștigat cu 3-1.

Componentele echipei CSM București se antrenează în formulă completă de mai puțin de o lună, dar miercuri seară au arătat că relațiile de joc s-au legat deja. Campioana României are în componență patru jucătoare care au evoluat la Campionatul Mondial din Japonia și de aceea s-au alăturat echipei abia la finalul lunii octombrie.

Maret Balkestein-Grothues și Nicole Koolhaas s-au clasat pe poziția a patra cu Olanda, în timp ce Kanami Tashiro, Kotoe Inoue și antrenorul Ferhat Akbaș, care face parte din staff-ul tehnic, au fost pe șase cu Japonia.

Toate au jucat un rol important în victoria de miercuri seară cu Chemik Police, fapt ce atestă că lucrurile s-au așezat într-un timp foarte scurt.Componentele echipei CSM București se antrenează în formulă completă de mai puțin de o lună, dar miercuri seară au arătat că relațiile de joc s-au legat deja.

Campioana României are în componență patru jucătoare care au evoluat la Campionatul Mondial din Japonia și de aceea s-au alăturat echipei abia la finalul lunii octombrie. Maret Balkestein-Grothues și Nicole Koolhaas s-au clasat pe poziția a patra cu Olanda, în timp ce Kanami Tashiro, Kotoe Inoue și antrenorul Ferhat Akbaș, care face parte din staff-ul tehnic, au fost pe șase cu Japonia.

Toate au jucat un rol important în victoria de miercuri seară cu Chemik Police, fapt ce atestă că lucrurile s-au așezat într-un timp foarte scurt.Adversarele au avut cuvinte de laudă pentru performanța echipei din România.

"Acesta a fost primul meu meci în Liga Campionilor, dar nu mi-a fost teamă de nimic. Am făcut tot ce am putut, însă adversarele noastre au avut o apărare spectaculoasă. În unele faze am dat sută la sută, dar nu a  fost de ajuns", a spus  poloneza Magdalena Stysiak, 17 ani, cea mai bună jucătoare a întâlnirii.

Și campioana României a avut în teren o jucătoare tânără. În setul al treilea, când lucrurile nu mergeau prea bine, a fost introdusă și Ioana Alupei, care are doar 15 ani. Adolescenta a fost păstrată pe teren la câteva faze și s-a descurcat de minune.Olandeza Nicole Koolhaas a dezvăluit pentru site-ul Federației Europene de Volei cât de mult a contat această victorie cu 3-1(19, 16, -16, 22) în fața celor de la Chemik Police.

"Am pregătit tactica acestui meci timp de o săptămână. Am venit cu lecția învățată și sunt fericită că am reușit să câștigăm. Am jucat extraordinar în apărare, dar și serviciul ne-a ajutat", a spus ea.Următorul meci pentru jucătoarele de la CSM este pe 20 decembrie, pe teren propriu, cu Dinamo Moscova.

După prima etapă, campioana României ocupă locul al doilea, în spatele celor de la Fenerbahce Istanbul. Prima clasată avansează în sferturi de finală, dar și ocupanta poziției a doua are o șansă, dacă este între primele trei echipe de pe locul secund din cele cinci grupe. 

Clasament GRUPA E

1. Fenerbahce Istanbul 1 1 0 3-1 92-71 3
2. CSM București 1 1 0 3-1 91-82 3
3. Chemik Police 1 0 1 1-3 82-91 0
4. Dinamo Moscova 1 0 1 1-3 71-92 0
*prima clasată merge în sferturi de finală, dar și cele mai bune trei echipe de pe locul al doilea din cele cinci grupeEtapa următoare: CSM București-Dinamo Moscova (20 decembrie, ora 19:30); Fenerbahce Istanbul-Chemik Police (19 decembrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează