SPORTURI  »  VOLEI  »  ARCADA GALAȚI

Vicepreședintele echipei Arcada Galați despre acuzațiile lui Stoev: ”Sunt fabulații”

Vicepreședintele Florin Păcuraru îl combate pe Martin Stoev // FOTO Sportul sălăjean
Vicepreședintele Florin Păcuraru îl combate pe Martin Stoev // FOTO Sportul sălăjean

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 00:00

Vicepreședintele echipei Arcada Galați dezminte acuzațiile fostului antrenor Martin Stoev.

De la începutul acestei săptămâni, formația masculină din Galați nu-l mai are pe bancă pe bulgarul Martin Stoev. Acesta a lansat acuzații serioase și diverse asupra mai multor oficiali de la Arcada, într-un interviu publicat de Meridian Match.

Între ele, aceea formulată la adresa vicepreședintelui Florin Păcuraru, că ar fi primit bani de la jucători pentru ca aceștia să devină titulari.

"Nu am pretins niciodată sume de bani de la jucători. Este o fabulaţie şi îi cer public domnului Martin Stoev ori să retracteze declaraţia, ori să furnizeze imediat dovezi concrete în sprijinul acuzaţiilor sale extrem de grave", a replicat ieri Păcuraru, într-un mesaj trimis Gazetei.

"Menţionez faptul că dacă nu va face acest lucru se va supune reglementărilor europene în vigoare cu privire la calomnie. Personal, am avut mereu o relaţie corectă cu jucătorii, iar acest lucru îl pot confirma toţi sportivii cu care am lucrat de-a lungul carierei", a adăugat vicepreședintele Arcadiei.

Stoev a petrecut 4 luni pe banca echipei gălățene, calificând-o în finala Cupei României. După înfrângerea de la Ploiești, 2-3, din weekend-ul trecut, s-a produs ruptura, bulgarul susținând că a plecat din cauza atmosferei de la club. Oficialii gălățeni afirmă însă că motivul despărțirii e legat de rezultatele sportive.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close