VOLEI  ·  VOLEI

VIDEO GSP Live // O nouă academie după modelul Hagi în România: „Vreau să mă implic”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 11:18

Fosta mare voleibalistă, Cristina Pîrv (46 de ani) a fost invitată azi la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan.

Cea mai valoroasă jucătoare română de volei, din toate timpurile, s-a întors în România și e pusă pe fapte mari, Cristina își dorește să aduc o contribuție mare în dezvoltarea voleiului românesc și are în plan o academie la Cluj-Napoca.

 

„Eu vreau să ajut voleiul românesc. Mi-am propus să deschis o academie de volei în România, ceva asemănător cu a lui Gheorghe Hagi. În Italia și în Brazilia unde am evoluat am văzut că se investește foarte mult în tineri. Aș vrea să am în jur de 200-300 de copii. Nu aștept nimic de la nimeni, dar dacă o sa mă ajute careva o să fie foarte bine venit. Vreau și o echipă în Divizia B la Turda, am deja proiectul gata, am vorbit și cu primarul din Turda. Vreau să mă implic”, a povestit Pîrv la GSP Live.

Cristina a jucat în Italia, în Brazilia, Franța și România, dar și la două Campionate Mondiale cu "tricolorele".

Citește și:

SPANIA U21 - ROMÂNIA U21, liveTEXT de la 19:45 » Ce echipă poate trimite Mirel Rădoi + Românii au exersat din plin loviturile libereCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
varutu  •  21 Martie 2019, 13:19

SUCCES.....

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1