SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA CHALLENGE CUP

Voleibalistele au făcut noapte albă în Turcia după succesul cu Trabzon: "Nu cred că o să dormim!"

Fetele de la CSM București cu trofeul Challenge Cup și medaliile, la Trabzon // FOTO CSM București
Fetele de la CSM București cu trofeul Challenge Cup și medaliile, la Trabzon // FOTO CSM București

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

Roxana Bacșiș a spus imediat după meci că vor face o noapte albă în Turcia.

Abia s-a încheiat meciul de la Trabzon. Bucureștencele s-au urcat în autocar și au plecat spre hotel. Toată lumea cântă, dansează. E o mică petrecere pe muzică turcească! Șoferul autocarului e și pe post de DJ.

"Probabil că ține cu Galata sau Fener, nu e cu Trabzon", glumesc româncele. Abia te poți înțelege telefonic cu Roxana Bacșiș în vacarmul din autocar. "Suntem fericite, ce frumos! Nu-mi vine să cred, am câștigat Challenge Cup", se aude printre acordurile muzicii turcești. Roxana e cea mai bună trăgătoare, în finala cu Trabzon a reușit 80 de puncte. Ceva incredibil. Mai mult de trei seturi!

"Nu asta contează. Important e că echipa a câștigat. Toate fetele au fost senzaționale. Sincer, la începutul sezonului nu ne așteptam, dar am avut un culoar bun, am jucat din ce în ce mai bine. Acum încrederea noastră e maximă", a subliniat Roxana.

Se pregătește de sărbătoare. Având în vedere că vom pleca la aeroport pe la ora 2:00 dimineața, până atunci sărbătorim. Bem șampanie. O noapte de răsfăț", spune "universalul" CSM-ului.

Cele mai multe puncte

Roxana Bacșiș, "universalul" celor de la CSM București, a câștigat și trofeul pentru cea mai bună realizatoare în Challenge Cup în actualul sezon.

Numărul 3 bucureștean a câștigat duelul cu un alt număr 3, cel al finalistei Trabzonspor, e vorba de sârboaica Sanja Malagurski.

Bacșiș a reușit 188 de puncte pentru echipa sa, cu 5 mai multe decât Malagurski, voleibalistă care a trecut și prin campionatul României, evoluând acum câteva sezoane pentru Metal Galați.

În top 10 și-au mai făcut loc alte două jucătoare de la CSM. Pe 6, cu 122 de puncte, bulgăroaica Maria Karakașeva, iar pe 7, cu un punct mai puțin, sârboaica Jasna Majstorovici.

Playtech: Cum a arătat Simona Halep mireasă. Rochia inedită a lăsat mască toţi invitaţii


Comentarii (2)
547096528783222
Rasvan Antonescu  •  04 Aprilie 2016, 10:16

Bai alenb, da nimic nu-ti convine vad, ce daca-i o cupa europeana. Fac pariu ca daca era fotbal nu mai puteai de bucurie. Atitudinea asta ca-cacioasa pe care o afisezi cu mindrie, este unul din motivele pentru care nu merg treburile in Romania. Toti buni de criticat, si cind avem motive sa nu.

alenb
alenb  •  04 Aprilie 2016, 09:23

distractia asta este pe banii fraierului de contribuabil bucurestean. In rest spitale varza, bani de drumuri nu, autostrada A 3 inca isi cauta calea de intrare in bucuresti, bazele sportive s-au transformat in malluri da avem cupa challenge la volei, ce cupa o mai fi si asta. Mandru ca sunt bucurestean ))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează