SPORTURI  »  VOLEI  »  FINALA CHALLENGE CUP

Voleibalistele au făcut noapte albă în Turcia după succesul cu Trabzon: "Nu cred că o să dormim!"

Fetele de la CSM București cu trofeul Challenge Cup și medaliile, la Trabzon // FOTO CSM București
Fetele de la CSM București cu trofeul Challenge Cup și medaliile, la Trabzon // FOTO CSM București

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

Roxana Bacșiș a spus imediat după meci că vor face o noapte albă în Turcia.

Abia s-a încheiat meciul de la Trabzon. Bucureștencele s-au urcat în autocar și au plecat spre hotel. Toată lumea cântă, dansează. E o mică petrecere pe muzică turcească! Șoferul autocarului e și pe post de DJ.

"Probabil că ține cu Galata sau Fener, nu e cu Trabzon", glumesc româncele. Abia te poți înțelege telefonic cu Roxana Bacșiș în vacarmul din autocar. "Suntem fericite, ce frumos! Nu-mi vine să cred, am câștigat Challenge Cup", se aude printre acordurile muzicii turcești. Roxana e cea mai bună trăgătoare, în finala cu Trabzon a reușit 80 de puncte. Ceva incredibil. Mai mult de trei seturi!

"Nu asta contează. Important e că echipa a câștigat. Toate fetele au fost senzaționale. Sincer, la începutul sezonului nu ne așteptam, dar am avut un culoar bun, am jucat din ce în ce mai bine. Acum încrederea noastră e maximă", a subliniat Roxana.

Se pregătește de sărbătoare. Având în vedere că vom pleca la aeroport pe la ora 2:00 dimineața, până atunci sărbătorim. Bem șampanie. O noapte de răsfăț", spune "universalul" CSM-ului.

Cele mai multe puncte

Roxana Bacșiș, "universalul" celor de la CSM București, a câștigat și trofeul pentru cea mai bună realizatoare în Challenge Cup în actualul sezon.

Numărul 3 bucureștean a câștigat duelul cu un alt număr 3, cel al finalistei Trabzonspor, e vorba de sârboaica Sanja Malagurski.

Bacșiș a reușit 188 de puncte pentru echipa sa, cu 5 mai multe decât Malagurski, voleibalistă care a trecut și prin campionatul României, evoluând acum câteva sezoane pentru Metal Galați.

În top 10 și-au mai făcut loc alte două jucătoare de la CSM. Pe 6, cu 122 de puncte, bulgăroaica Maria Karakașeva, iar pe 7, cu un punct mai puțin, sârboaica Jasna Majstorovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
547096528783222
Rasvan Antonescu  •  04 Aprilie 2016, 10:16

Bai alenb, da nimic nu-ti convine vad, ce daca-i o cupa europeana. Fac pariu ca daca era fotbal nu mai puteai de bucurie. Atitudinea asta ca-cacioasa pe care o afisezi cu mindrie, este unul din motivele pentru care nu merg treburile in Romania. Toti buni de criticat, si cind avem motive sa nu.

alenb
alenb  •  04 Aprilie 2016, 09:23

distractia asta este pe banii fraierului de contribuabil bucurestean. In rest spitale varza, bani de drumuri nu, autostrada A 3 inca isi cauta calea de intrare in bucuresti, bazele sportive s-au transformat in malluri da avem cupa challenge la volei, ce cupa o mai fi si asta. Mandru ca sunt bucurestean ))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează