FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Petre Gavrilă: "Dossey slăbise foarte mult, cred că avea 30 de kilograme, era doar piele şi os"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Directorul Şcolii de fotbal Euro-Africa de la Buşteni, Petre Gavrilă, cel care l-a descoperit pe Dossey, a afirmat, cu ochii în lacrimi, că moartea fostului portar este una dintre cele mai mari pierderi din viaţa sa.

"Este o durere mare pentru mine. Am aflat că azi-nopte i-a cedat inima. Întâi mi-a murit secretara, pe care am avut-o 32 de ani, pentru ca apoi să se ducă şi Dossey. Aveam speranţe, pentru că îşi revenise, mişca degetele, te înţelegeai cu el, chiar şi mânca. E adevărat că slăbise foarte mult, cred că avea 30 de kilograme, era doar piele şi os. Vorbisem deja să-l transferăm în Austria la o clinică de specialitate", a afirmat, plin de regrete, Gavrilă.

Gavrilă susţine că va face toate demersurile pentru a-l înmormânta pe Dossey în România. "Nu cred că îl mai trimitem în Ghana să fie înmormântat. O să vorbim cu fratele său să vedem ce vom face, cred că va fi înmormântat la Hârşova, acolo unde este şi un cimitir musulman. O să facem demersurile să nu mai fie dus la IML să i se facă autopsie, pentru că săracul era foarte slab", a conchis acesta.

Sursă: NewsIn

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  09 Decembrie 2008, 14:05

Condoleante! Mare pacat!

 •  09 Decembrie 2008, 13:11

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bietul om asemenea momente te lasa fara cuvinte as mai putea spune doar ce face viteza mare si neatentia la volan sint atatea cazuri de astea in lume oricum acum totul este de prisos inca odata Dumnezeu sa-l odihneasca.

 •  09 Decembrie 2008, 13:08

condoleante familiei DOSSEY era un om bun ,muncitor care isi dadea intodeauna viata pt echipa la care juca DUMNEZEU SA L ODIHNEASCA IN PACE

Vezi toate comentariile (5)
Comentează