SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS / ROMANIA-RUSIA 1-2/ VICTOR HANESCU-MARAT SAFIN, ORA 12:00

Victor Hanescu a pierdut in fata lui Dmitri Tursunov, scor 6-4, 7-5, 3-6, 4-6, 2-6

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2009 00:00

Horia Tecau si Marius Copil au adus, la dublu, primul punct Romaniei. Astazi, Victor Hanescu si Victor Crivoi pot aduce victoria Romaniei.

Setul intii

Victor Hanescu a inceput meciul in forta. De la scorul de 3-1 pentru Victor, Tursunov a parut usor iritat, iar Hanescu si-a conservat avantajul. Ritmul impus de roman nu este pe placul rusului. Primul set a fost cistigat de Victor Hanescu, 6-4.

Setul doi

Victor Hanescu este la un set distanta pentru a-l trimite pe Victor crivoi in meciul decisiv, cel pentru cistigarea primului tur al Grupei Mondiale. Setul doi s-a terminat cu scorul de 7-5 pentru Victor Hanescu.

Setul trei

In setul trei Victor Hanescu a intrat in jocul lui Tursunov si a pierdut pe mana lui. Scorul acestui set, 6-3 pentru rus.

Setul patru

Victor Hanescu a fost surprins de acest Dmitri Tursunov care se pare ca devine mai puternic. La scorul de 5-4 pentru rus, toti romanii din sala transilvania s-au ridicat in picioare si au intonat imnul Romaniei, imn care, ieri, i-a ajutat pe Tecau si Copil sa cistige partida de dublu. Insa, rusul cistiga setul cu 6-4.

Setul cinci

Acest set a fost dominat in totalitate de Dmitri Tursunov. Victor Hanescu a intrat in jocul rusului si nu a mai putut reveni. Tursunov a adus calificarea Rusiei in sferturile Grupei Mondiale alaturi de Argentina si Croatia.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
boakey
boakey  •  08 Martie 2009, 21:50

ce conditie fizica la rus

 •  08 Martie 2009, 21:28

Hanescu are lovituri de Top 20 si psihic de locul 800, acolo unde era in 2006. Si ca sa nu mai existe dubii pentru Edy, eu nici macar nu i-am vazut meciul lui Hanescu :)) Jucam tenis la ora aia

 •  08 Martie 2009, 21:22

Ti-am zis ca vezi drept inainte ca un cal eu cred ca pana la urma este altceva ,stimabile are aproape 29 ani si a castigat un singur turneu ce tot bati campii ca are valoare .Si sa-ti mai spun o chestie aceasta echipa de tenis consuma si bani publici si normal ca oamenii au tot dreptul sa fie indignati cand un jucator labil psihic termina in genunchi un meci care l-a avut in mana Ce varsta ai tu de emiti judecati de valoare?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează