FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA ŞI-A LUAT ÎNAPOI PUNCTELE DE LA TAS

Gabi Balint: "Şi eu am contribuit la cea mai bună clasare din istoria Timişoarei"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Gabi Balint, fostul antrenor al timişorenilor, spune că şi el a contribuit la cel mai bun parcurs din istoria clubului Poli Timişoara.

"Eu cred că am reuşit să menţin nivelul la fostul antrenor. Asta mi-am propus şi cred că am reuşit. Timişoara a obţinut cea mai bună clasare din istoria ei, iar eu am contribuit la acest parcurs.

M-au sunat în această dimineaţă jucători care mi-au mulţumit şi m-au felicitat. Regret meciul cu Urziceni, Timişoara putea fi campioană. Trebuie să ne bucurăm, Timişoara a avut un parcurs bun, iar acum vor juca pentru al doilea an consecutiv", a spus Gabi Balint la GSP TV.

Acesta a vorbit şi despre finala Cupei de sîmbătă: "E şi meritul meu că Poli Timişoara joacă finala Cupei României. Am scos lumea în stradă după victoria cu DInamo"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
 •  11 Iunie 2009, 14:59

Asa Gabi tata, baga-te singur in seama.Dupa ce ai fost un jucator ratat,iata ca acum ai ajuns un antrenor la fel de ratat.Nu ai cum sa poti mai mult.Nu te ajuta capul!Esti vinovat de pierderea campionatului.Iar Iancu e vinovat ca te-a pus antrenor.Pacat!

 •  11 Iunie 2009, 13:29

sia batut o cioara joc de un stelist cu sange rosu-albastru...sai fie rusine///de continua cu uhrin sau balint era campioana acuma timisoara M...U...I...E TIMISOARA...

 •  11 Iunie 2009, 13:24

sunt timisorean si eu unul sunt multumit 50% de punctele castigate de balint. intradevar si el a adus echipa pe locul 2, dar si el ne-a luat titlul. deci ar trebui sa spuna cu juma de gura lucru asta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează