FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos se roagă de Andone să semneze un nou contract: "Rămîi la noi, Ando!"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

În doar trei săptămîni, de cînd i-a preluat pe giuleşteni, Ioan Andone a reuşit să-l cucerească pe George Copos. Patronul Rapidului e impresionat de schimbările pe care noul antrenor a reuşit să le facă într-un termen atît de scurt.

După ce rapidiştii i-au umilit pe rivalii din Ghencea etapa trecută, Copos a realizat că Ando e cea mai bună variantă pentru banca tehnică a alb-vişiniilor şi trebuie să rămînă şi de la vară, indiferent dacă Rapidul prinde sau nu un loc în Europa. Şeful din Grant nu a mai stat pe gînduri şi la doar o oră de la finalul derbyului cu Steaua, la Pro Rapid, i-a oferit lui Andone un contract pe trei ani. "Eşti mare! Hai să semnăm prelungirea!". Antrenorul a crezut că e o glumă, însă Copos i-a arătat actele, moment în care tehnicianul a zîmbit: "Mai întîi să vedem dacă ne calificăm în Europa, apoi discutăm".

Patronul rapidist a continuat ofensiva şi săptămîna aceasta, cînd l-a sunat pe Ando de două ori pentru a-l ruga să se întîlnească şi să parafeze o nouă înţelegere. Pentru a nu-l pierde pe "Fălcos", Copos e gata să-i plătească acestuia 750.000 de euro pentru cei trei ani, însă antrenorul le-a spus apropiaţilor că nu vrea să se grăbească: "Copos e serios şi chiar vrea performanţă, dar poate prind un contract bun în lumea arabă".

"Andone e un antrenor imens şi îmi doresc să rămînă alături de noi şi de la vară. Am greşit că nu l-am adus mai devreme. De trei ani îl vreau la Rapid"
George Copos, patron Rapid

Argăseală a dictat memoriul contra Rapidului!
Marian Iancu a dezvăluit că Argăseală a ajutat-o pe Poli să redacteze memoriul împotriva Rapidului în cazul "Varga-Bălan": "Înaintea meciului nostru din Giuleşti, Argăseală era la telefon cu secretarul general al Timişoarei, cu Rolea, şi-l învăţa cum să scrie contestaţia împotriva giuleştenilor! Şi-a schimbat atitudinea între timp". "Dacă nu ştii ceva, e bine să întrebi. Rolea m-a sunat şi mi-a cerut ajutorul", a comentat preşedintele Stelei.

S-a amînat amînarea
Comisia de Recurs a LPF a prelungit aseară suspansul în cazul "Varga-Bălan". Deşi trebuiau să judece marţi apelul făcut de Rapid la decizia Comisia de Disciplină, care spusese că giuleştenii pierd cu 3-0 partida cu Timişoara, membrii de la "recurs" s-au întrunit ieri. După o şedinţă de 5 ore s-a hotărît ca verdictul să fie dat azi. Copos a părut optimist: "Am dovedit că jucătorii aveau drept de joc. Nu putem pierde!".

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (1)
 •  23 Aprilie 2010, 10:50

de aia si-a luat-o ste0aia , D-zeu e sus si vede TOT! ceausescu a murit si ste0aia s-a impotmolit! In ziare nu vad o statistica a fotbalului romanesc pana in 48 apoi 48- 89 si dupa pana in ziua de azi!? de ce oare,cand vom scapa de comunistii astia???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează