SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF / MĂRTURISIRE

Tiger Woods i-a spus soţiei sale că a avut 121 de relaţii extraconjugale

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00


Jucătorul de golf Tiger Woods i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren, că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei lor de cinci ani, informeaza publicaţia National Enquirer, citata de Daily Mirror.


Sportivul în vîrstă de 34 de ani a discutat cu soţia sa în timpul unei vizite făcute de aceasta la clinica specializată în dependenţa de sex, în care a fost internat Woods. "Când Tiger era internat, a umplut patru pagini, făcînd o listă a femeilor cu care a avut aventuri - erau 121 în total", a declarat o sursă din anturajul lui Tiger Woods. Potrivit National Enquirer, Erin Nordegren, în vîrstă de 30 de ani, a pregătit deja actele de divorţ, în care s-ar afla şi confesiunea jucătorului de golf. Publicaţia menţionează că soţia sportivului s-a hotarît însă să divorteze după ce a aflat ca Woods a avut o aventură cu fiica unei vecine, Raychel Coudriet, nume care nu se afla printre cele 121 menţionate la clinică. "Raychel Coudriet nu se afla pe listă. După ce Elin a aflat de ea, i-a spus lui Tiger că a terminat-o cu el. Nu se mai pot împăca", a precizat sursa citată de publicaţia americana.


Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  01 Mai 2010, 00:38

TOT RESPECTUL PT. UN ASEMENEA OM.nu se va opri sunt sigur si pare si foarte inteligent,sunt multe acum care il vor dupa ceea ce sa intimplat.pe ele tigrule,nu ierta nimic.

 •  30 Aprilie 2010, 17:30

Acuma ce sa mai zici, bravo lui, nu inteleg de ce s-a insurat... Pun pariu ca abia asteapta sa divorteze, o sa faca o noua foaie... fara numar :)

deynho
deynho  •  30 Aprilie 2010, 17:04

iata cum o un super sportiv se duce la fund...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează