FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Vine Stache la Craiova?

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

În Bănie se vorbeşte că numirea lui Laurenţiu Reghecampf are legătură şi cu o posibilă implicare a omului de afaceri Lutz Stache la Universitatea.

Neamţul, apropiat al noului manager general al Craiovei, a negociat la începutul sezonului timp de trei luni cumpărarea Rapidului. Nu e exclus ca, avînd în vedere criza de lichidităţi a lui Mititelu, Stache să vină să investească la Ştiinţa.

Ultimele noutăţi:

>>  Fost goalkeeper al Ştiinţei, antrenorul de portari Valentin David a revenit de ieri în staff-ul tehnic oltean după aproape un deceniu.

>> Însoţită de Reghecampf, Universitatea a ajuns ieri după-amiază în Bucureşti fără Alex Piţurcă, suspendat. Alb-albaştrii s-au cazat la Crystal Palace, hotelul lui Mitică Dragomir. Oltenii ar fi vrut să stea iniţial la Mogoşoaia, dar din cauza preţului considerat piperat au schimbat locaţia.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
radmih
radmih  •  16 Mai 2010, 13:59
Postat de sirehd pe 15 Mai 2010, 11:04

sper sa pice Craiova in L2

Si eu sa mori tu,dar de ciuda ca v-am dat-o si jucati prin parcari alba-neagra!

oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  15 Mai 2010, 18:45

fara piturca mai bine sa fie Mititelu antrenor de ce nu a luat jucatorii Craiovei la nationala??? Craiova e pe primul loc la nr de spectatori platitori in conditiile in care nu a jucat mai nimic tot sezonul etc etc. Mititelu trebuie sa inteleaga ca ii trebuie un actionar alaturi de el sa redea increderea oamenilor in echipa.

oltenia_craiova
oltenia_craiova  •  15 Mai 2010, 18:30

se pare ca va veni piturca. si conditiile le stim vrea procente la transfer.Va fi fotbalalafacere la Craiova. Stache cred ca a parasit orice idee de a intra cu adevarat in fotbal in RO. Mititelu ar avea sansa sa faca cu Mutu ce n-a facut cu Popescu.Cand zici Prodan zici Mutu nu ca ar merita Mutu sa ia din Craiova dar ar ridica-o mult ca imagine. Poate si Chivu sa intre.Mititelu sa ramana el e o garantie totusi ca nu va fi iarasi satelit UCV.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează