FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Purtătorul de cuvînt al AISS: "Gigi Becali nu are nici un merit cu se întîmplă acum la Steaua"

suporteri steaua
suporteri steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Purtătorul de cuvînt al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, Laurenţiu Nicolae, a comentat la Contraatac de la GSP TV de ce au emis acel comunicat prin care atacă ieşirile patronului din Ghencea, Gigi Becali.

 

"Este inadmisibil ca Gigi Becali să tragă din meritele lui Piţurcă sau ale domnului Ienei. Părerea noastră este că din cadrul clubului trebuie să vorbească doar cei responsabili cu luarea deciziilor. Din punctul nostru de vedere, trebuie să vorbească oricine, înafară de Gigi Becali pentru că nu are nici un merit cu ce se întîmplă la Steaua acum", a spus Laurenţiu Nicolae

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (59)
paiazze
paiazze  •  06 August 2010, 11:43

"Inafara"?!?! A, scuze, am uitat, e GSP, leaganul analfabetismului in presa sportiva scrisa...

ixlili
ixlili  •  04 August 2010, 16:19

Nu inteleg de ce voi cei de la GSP tot ii dati cu stirea ,,Suporterii lui Steaua sunt in razboi cu Becali'' de parca toti suporterii Stelei sunt impotriva patronului. Cei de la AISS reprezinta oare milioanele de suporteri a echipei? Eu nu prea cred. De ce nu dati pe post si sutele de mesaje care ii contesta pe cei de la AISS si care isi doresc liniste la echipa. Jos cu cei de la aiSS. FORZA STEAUA

dorian_nairod
dorian_nairod  •  04 August 2010, 11:57

Aveti mare dreptate, toate gonoaiele de la assis, meritul este al vostru, voi bagati bani la echipa, de ce nu va omorati?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează