INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GALTASARAY

Hagi l-a luat pe Marica la Galata!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Ciprian Marica, atacant Stuttgart, va ajunge la Galatasaray pentru 4 milioane de euro, urmînd să fie antrenat de Gică Hagi!

"Directorul general al celor de la Galatasaray, Adnan Sezgin, s-a înţeles cu atacantul român în vârstă de 25 de ani", scriu turcii de la Star. Românul ar urma să aibă un salariu de 1,5 milioane de euro pe an.

Contractul lui Marica la Stuttgart va expira în vara lui 2011, iar nemţii au evitat pînă acum să-i ofere prelungirea contractului, el avînd un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.

Adus de la Şahtior Doneţk în vara lui 2007, cînd Stuttgart a cîştigat titlul de campioană în Bundesliga, Marica i-a costat pe nemţi 8 milioane de euro, devenind cel mai scump transfer din istoria echipei.

Presa din Germania neagă însă posibilitatea transferului lui Marica în Turcia. Echipa românului a anunţat prin intermediul cotidianului Bild că internaţionalul român nu este de vînzare. "S-a văzut o creştere enormă în evoluţiile lui Marica în partea a doua a returului, pînă la cartonaşul roşu din meciul cu Hamburg. Nu e de vînzare, poate fi un jucător decisiv în acest sezon", a declarat directorul sportiv al echipei, Fredi Bobic.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
cristimcl
cristimcl  •  28 Decembrie 2010, 15:57

N-am inteles nimic din articolul asta. La inceput scrie ca Marica a fost cumparat de Galata, iar la sfarsit Stuttgart neaga transferul. Pana la urma cum e?

alpin
alpin  •  28 Decembrie 2010, 14:32

Afarece excelenta pentru Stuttgart! Pierd ceva bani, dar scapa de o mare piatra de moara!!!

clnscp
clnscp  •  28 Decembrie 2010, 14:09

marica e in ultimele luni iar stuttgart zboara in liga secunda cat de repede. mai bine construiau o moschee de banii aia :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează