FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV // Vitesse: "Am renunţat la Găman!"

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2011 20:37

UPDATE// Clubul a confirmat pe site-ul oficial că tranzacţia a picat temporar, iar oficialii echipei i-au cerut lui Găman şi impresarilor să rezolve litigiul cu Universitatea Craiova pentru a relua negocierile

Clubul olandez Vitesse Arnhem a renunţat la achiziţionarea fundaşului central al Craiovei, Valerică Găman, după ce s-a pus la curent cu situaţia complicată în care se află acesta.

Surse din Olanda au precizat pentru Gazeta Sporturilor că transferul a picat definitiv, dar că la vară clubul va reveni cu o nouă ofertă pentru jucător.

Găman aşteaptă judecata comisiilor din România pentru a deveni liber de contract. El susţine că a primit o dezlegare de la club care îi permit acest lucru.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (75)
arturyca
arturyca  •  01 Februarie 2011, 10:09

Nu are nici Mititelu caracter...sa inteleg ca tu-l cunosti pe Mititelu?Spune-ne tu cum stau lucrurile ca am impresia ca stii multe si le tii doar pt tine...sa inteleg ca cei care au ramas in lot si nu au fugit ca lasii in miez de noapte sunt niste prosti sau argati??Da-mi un exemplu de fotbalist PROFESIONIST care a facut precum MARELE GAMAN si dupa aceea mai stam de vorba...

valh
valh  •  01 Februarie 2011, 01:25
Postat de imperator pe 01 Februarie 2011, 01:20

eu cred ca Investitorii mari,adevarati, sunt amenintati de catre MAFIOTII astia.

Ba, tu stii ce spui? Ce lilieci de mafioti visati? Voi si astia de prin presa asta! Mititelu daca era mafiot, mai statea el calic? In Bucuresti vorbesti de mafie, nu la Craiova, la Craiova vorbesti de smecherasi de sezon!

valh
valh  •  01 Februarie 2011, 01:23
Postat de imperator pe 01 Februarie 2011, 01:18

ahahahaha, ba carlane? Cnd era Craiova Maxima si ati jucat cu semifinala cu Benfica pierduta cu 1-1 aici dupa 0-0 la ei, m-am ofticat rau de tot.

Daca tineai cu Stiinta, trebuia sa fi mort la bara lui Crisan. Noi toti, de atunci, ne-am reancarnat. Astia-s adevaratii suporteri, nu voi, cei de conjunctura!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează