SPORTURI  »  TENIS  »  SOLIDARITATE

"Gîndurile noastre sînt alături de voi!", au scris pe un steag al Japoniei Wozniacki şi Azarenka

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 16:00

Drama prin care trece Japonia după cutremurul şi tsunamiul care au devastat partea de nord a ţării, nu a putut să nu-i impresioneze şi pe jucătorii de tenis. La Indian Wells, turneul de categoria Premier, care are loc în aceste zile, în Statele Unite ale Americii, numărul 1 WTA, daneza Caroline Wozniacki şi belarusa Victoria Azarenka, au apărut pe teren arborînd un steag al Japoniei. Cele două jucătoare au scris: "Our Thoughts Are With You". Semnat: Caroline &Victoria.

Înainte de debutul meciului s-a ţinut un moment de reculegere.

"Este devastator ceea ce se întîmplă în Japonia. Am vrut să arătăm ce gîndim, că sîntem alături de ei", a spus Wozniacki.

Daneza a povestit că a fost dificil să găsească un steag japonez. "I-am spus managerului meu să caute un drapel cu Japonia şi mi-a zis că trebuie să meargă două ore cu maşina. Atunci i-am recomandat să ia maşina şi să-l aducă. Am vorbit cu Victoria. I s-a părut o idee foarte bună", a declarat liderul mondial.

Caroline Wozniacki s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells după ce bielorusa a abandonat la scorul de 0-3, din cauza unor probleme de sănătate. Daneza va juca pentru un loc în finală cu rusoaica Maria Sharapova.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează