FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu pare resemnat: "Îmi reproşez că n-am fost mai agresiv cu cei din Comisia de Apel"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 12:17

Poli Timişoara pare din ce în ce mai aproape de liga a doua, după ce Marian Iancu a relatat discuţiile pe care le-a avut la Lausanne cu membrii TAS, ultima instanţă care ar mai putea salva clubul bănăţean de la retrogradare.

"Deşi apărarea noastră a fost completă, nu am nici un motiv să fiu optimist. Timişoara a aplicat regulamentele ad-literram. Participarea Vasluiului, chiar dacă e o echipă meritorie, deosebit de valoaroasă, care ar face faţă în Liga Campionilor, nu este corectă. TAS-ul ne-a transmis că Timişoara nu are de ce să considere Tribunalul responsabil, pentru că elveţienii iau în calcul decizia instanţei interne. 

Şansele noastre sînt foarte foarte mici. Noi foarte tîrziu ne-am dat seama că avem la îndemînă regulamentele şi că putem să apelăm mai din timp la TAS. Îmi reproşez că n-am fost mai agresivi cu Comisia de Apel. Poate trebuia să fac un efort mai mare. Cu Benfica am o problemă personală, pentru că ne-au înşelat, una am vorbit şi alta au făcut", a spus Iancu la televiziunea sportro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
slabutzu
slabutzu  •  18 Iulie 2011, 00:05
Postat de ciprian73 pe 16 Iulie 2011, 16:45

Otelul a primit licenta intrucat aveau contract semnat pentru nocturna si platisera banii pentru ea cayre Elba Timisoara,intampinand probleme de ordin juridic ce trebuiau rezolvate(apelul tertilor cu care se judeca in instante,un yaraj al unui tip aflat in Germania,autorizatii.de la primarie ce intarziau tocmai datorita acestor apeluri in instanye,etc)!!!

prietene....lasa vrajeala...asa nici timisoara nu avea datorii pt k ce trebuia sa dea la stat...statul la randul sau trebuia sa dea timisoarei...dc in cazul otzelu s-a acceptat intarzierea si s-au inchis ochii si in cazul tm nu?

trident
trident  •  17 Iulie 2011, 15:33

MAINE TAS VA ANUNTA DECIZIA IN CEEA CE O PRIVESTE PE POLI , BIHOR SI BISTRITA. TOT MAINE CAPII FOTBALULUI DIN ROMANIA AU ADUNARE GENERALA. COINCIDENTA? DA DE UNDE. DE MAINE INCEPE MAREA FIERBERE IN FOTBALUL ROMANESC IN URMA CAREIA ADEVARATELE USCATURI ALE SPORTULUI REGE DIN ROMANIA VOR IESI LA SUPRAFATA. LE TREMURA MULTORA IZMENELE. UNII DINTRE ACTORII MARILOR SCANDALURI INCEP SA SE IMPACE PE LA NUNTI SI ALTE SINDROFII. SA FIE O INTAMPLARE? IN MOD SIGUR NU. SI-AU DAT SEAMA CA AU MERS PREA DEPARTE SI ACUM VOR SA FACA PASUL INAPOI.PREA TARZIU TOVARASI, PREA TARZIU. TIMISOARA IARTA DAR NU UITA NICIODATA. ATI FACUT O MARE NEDREPTATE SI VETI PLATI. TOTI.

amusement
amusement  •  16 Iulie 2011, 19:00

coane iancu dumneata meriti mai mult de atat. meriti un penitenciar curat, cu papusei care sa te reguleze de mai multe ori pe zi, doar ca iti spun eu ca o sa ai ghinionul sa nu vrea sa te reguleze din moment ce iti vor vedea mutra odioasa inspirata din grotescul anilor '70. Dintotdeauna am crezut ca nu ai ce cauta din fotbal. De multe ori ma gandeam daca nu cumva esti o prezenta mistica asemenea lui Gollum din Harry Potter. Oricum iti doresc numai bine in continuare, sa ai succes macar la femei (cu barba desigur) daca in fotbal nu ai avut pana acum. TIMISOARA va urca iar in prima liga, sunt convins de asta, dar neavandu-te pe dumneata la carma ei. NUMA' Bine

Vezi toate comentariile (24)
Comentează