FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN

Eric nu a fost nici măcar rezervă în partida cu Braşov: ”Mi-am încheiat contractul”

Eric s-a întreţinut cu suporterii din tribună
Eric s-a întreţinut cu suporterii din tribună

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 22:13

Eric ştie că angajamentul său cu Gaz Metan a expirat! Vedeta Mediaşului n-a fost nici măcar rezervă.

Brazilianul Eric de Oliveira (25 de ani) a ratat startul în noul sezon. "Eu ştiu că nu mai am contract cu Mediaşul de pe 22 iulie. Dar nu e o problemă, voi negocia unul nou", le-a spus prietenilor jucătorul care a punctat de 15 ori în sezonul trecut pentru Gaz Metan.

Ieri, Eric n-a fost nici măcar rezervă, dar mai are o scuză. Soţia sa, Cosmina, a născut duminică un băieţel, ce va fi botezat Deric.

"Şi-a luat trei zile de concediu paternal. Nu e nici o problemă cu contractul jucătorului", a declarat, pe de altă parte, directorul general al clubului, Ioan Horoba. Medieşenii spun că Eric de Oliveira are contract valabil pentru încă patru ani cu Gaz Metan Mediaş.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
stelistul51
stelistul51  •  26 Iulie 2011, 15:15

cum nu are? are domnule ,nu ca n-are ! daca nu are nuca nu-l mai luam d.le!Nu stiti nici contracte de munca sa fraceti ,d.lor conducatori de club.Are sau nu ca n-are?

victor_l
victor_l  •  26 Iulie 2011, 09:41

Citisem undeva ca s-a invoit citeva zile dupa ce i-a nascut sotia. Si uite-asa, din ce zice un ziarist si altul incepe cearta: eu asa am citit - iar eu asa; ei bine tu esti prost- ba tu esti dobitoc. Iar marii ziaristi stau de-o parte si rid.

rapname
rapname  •  26 Iulie 2011, 01:08

1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează