FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Joacă aşa cum se antrenează! » Tibi Bălan a avut o atitudine delăsătoare în pregătiri

Tiberiu Balan a fost criticat dur de Gigi Becali
Tiberiu Balan a fost criticat dur de Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 martie 2012 19:34

Tibi Bălan a fost criticat dur de patron după partida de la Mioveni, ”se vede că nu mai are chef de fotbal!”, şi are zilele numărate la Steaua.

Gigi Becali l-a adus pe Tibi Bălan la Steaua pentru a fi "creierul" echipei, însă în jumătate de an mijlocaşul de 31 de ani are doar şapte meciuri în prima echipă. Duminică seară, la Mioveni, Bălan a prins doar ultimele 19 minute pe teren, iar la final, patronul l-a desfiinţat. "Îi e frică să alerge, să nu facă vreo ruptură. Se crede la Sportul, vrea ca toată lumea să-i paseze lui, să facă numai ce vrea el!", a comentat Becali.

Atitudinea lui Bălan din timpul meciului este însă aceeaşi pe care fotbalistul de 31 de ani o are şi la şedinţele de pregătire. Duminică seară, la Mioveni, în pauza meciului, Bălan a arătat o atitudine delăsătoare.

S-a ridicat ultimul de pe bancă, înfofolit în geacă, şi a mimat cîteva exerciţii. Asta în timp ce restul colegilor săi se pregăteau la intensitate maximă sub comanda preparatorului Lucian Păun. În tot acest timp, Bălan a luat o minge, a ţinut-o pe picior şi a făcut jonglerii, dar şi mai multe driblinguri a la Ronaldinho.

Are un singur meci ca integralist
În cele şase luni la Steaua, Bălan a prins un singur meci ca integralist. Acesta a fost în Cupa României, în jocul în care roş-albaştrii au fost eliminaţi din competiţie de Poli Timişoara. Bălan a mai fost titular şi în cinci meciuri din campionat, cu Chiajna, însă a părăsit terenul după doar 38 de minute, din cauza problemelor musculare. De altfel, din cauza problemelor medicale, Bălan a ratat cinci partide.

Gigi îl voia pe lista UEFA :)
În urmă cu două săptămîni, după partidele din Europa League cu Twente, Gigi îl acuza pe Ilie Stan că a greşit neincluzîndu-l pe Bălan pe lista UEFA. "Nu trebuia să-l trecem pe Dănănae, eu i-am spus lui Ilie, dar el n-a vrut. Eu l-aş fi pus pe Bălan pe listă, aveam nevoie de un mijlocaş care să facă diferenţa la mijlocul terenului!", a spus Becali.

354 de minute a strîns Tibi Bălan în Cupă şi în campionat la Steaua. El are, în total, doar 7 meciuri pentru roş-albaştri

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (6)
alpin
alpin  •  06 Martie 2012, 10:17
Postat de doriansky pe 06 Martie 2012, 08:40

@alpin ...pt care scrisu-i chin! Tibi Balan poate "sa joace intr-un joc" doar daca e dirijat de tine ... sau poate se transfera la echipele cu care tii tu "in cursa pentru titlu". Dodel in schimb, nu vrea sa-i piara cheful de fotbal lu' Mesi, asa ca te asteapta sa-i prestezi o cleantza... de lider!

"Sil vu ple, msieu"! De ce vi se spune voua "braduletzi"?! Pentru ca va pastrati culoarea si "aroma" tot anul!!! N-ai decat sa combati idei. Dar de ce atacuri la persoana?! Doar pentru ca esti prost-elist?!

hacicu
hacicu  •  06 Martie 2012, 10:05

cum sa vrei sa iei campionatu cu Dodel, Prepelita si cu frati costea?

einurisakson
einurisakson  •  06 Martie 2012, 09:19

fugi bah cu mamelucul asta de BALAN!!asta e idem TATU:fotbal de sala si curtea scolii!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează