FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Degetul mijlociu al lui Bonetti l-a cucerit pe MM: "Îmi place acest antrenor"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 11:32

Acuzat violent de Gigi Mulţescu şi pus la zid de aproape toată presa şi toată lumea din fotbalul românesc pentru că le-a arătat degetul mijlociu celor de pe banca Astrei, dar şi spectatorilor prahoveni, la finalul meciului Astra - Dinamo 1-0, Bonetti şi-a găsit un aliat surprinzător. E vorba despre managerul echipei care e principala şi tradiţionala rivală a roş-albilor.

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Bonetti. "Îmi place acest antrenor, aceasta e părerea mea. Spun unii că e arogant? Hm, păi, şi Mourinho e arogant, care e problema?", a spus oficialul din Ghencea.

Atitudinea lui Stoica e determinată şi de faptul că Bonetti e în război deschis cu fraţii Ioan şi Victor Becali, persoane cu care şi MM se află în relaţii extrem de încordate de ceva timp.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (63)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  04 Septembrie 2012, 16:08

iti place nebunule,vrei prospaturi din italia,nu-ti mai place jiji

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  04 Septembrie 2012, 15:11

MM Traseista a vazut ca bonetti are degetul gros, si cum il mananca in fund a zis ca i antrenor bun,,,)))) poate vrea sa se lipeasca si el cu ceva i -a cazut cu tronc,,,, mai ales ca lui MM ii plac aia mai arogantzi asha,, eventual care dau si cu palma,,,))))

insurgentul.
insurgentul.  •  04 Septembrie 2012, 15:06
Postat de samertx pe 04 Septembrie 2012, 15:05

Razboiul meu s- a terminat din Epoca de Fier, dar nickul tau e combativ . Cu punct:)))

Stiu ca e foarte combativ, tocmai ca sa-si dea seama si frustratii ca si tine!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează