FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Neplătiţi de luni de zile, jucătorii Bistriţei părăsesc echipa! Dolha mai are răbdare: ”Bistriţa e casa mea!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 16:58

Nu doar Dinamo, Rapid şi Universitatea Cluj trec prin situaţii dramatice din punct de vedere financiar. Gloria Bistriţa e aproape să-şi piardă cei mai importanţi jucători în această pauză competiţională!

Mai mulţi fotbalişti şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract după ce nu şi-au mai încasat salariile de luni bune. "Sîntem mulţi care nu am mai luat bani de aproape opt luni de zile, nu mai avem cu ce trăi! Există băieţi care n-au mai văzut un salariu de cînd echipa era în liga secundă", s-au plîns ardelenii.

Deşi Jean Pădureanu a adoptat o strategie menită să nu plătească salariile lunar, ci trimestrial, aceasta este ineficientă întrucît, dacă nu se vor rezolva problemele financiare, fotbaliştii sînt decişi să plece în cazul în care nu-şi vor primi drepturile.

Emilian Dolha, care a acceptat în vară să vină la Bistriţa pe un contract infim, a primit doar o lună de salariu, însă nu îşi doreşte să plece momentan. "Pentru mine, Bistriţa este casa mea, e prima opţiune, dar nu pot să nu iau în considerare o eventuală ofertă pentru că e o situaţie delicată la club şi trebuie să mă gîndesc la familie", a zis Emilian Dolha, care poate părăsi clubul în cazul unei oferte concrete.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:10

gssss

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:10

sgsggg

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Ianuarie 2013, 19:09

rgwrg

Vezi toate comentariile (6)
Comentează