INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii, atenţionaţi înaintea meciului cu Chelsea » Lăcătuş îl contrazice pe Reghe

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 09:58

Chelsea ar putea menaja cîţiva titulari de bază în meciul cu Steaua, dar Marius Lăcătuş e convins că roş-albaştrii vor avea o misiune mai dificilă decît în "dubla" cu Ajax.

"Va fi mult mai greu decît cu Ajax, avînd în vedere experienţa pe care o au cei de la Chelsea. Ei sigur îşi doresc să cîştige un trofeu care să mai îndulcească forma slabă din campionat. Pentru Steaua cel mai important e să nu ia gol", a spus Lăcătuş la sportro.

Reghecampf susţine contrariul: "Ne-ar putea fi mai uşor cu Chelsea decît cu Ajax. Chelsea este o echipă puternică, dar nu ajunge în faţa porţii aşa cum o face Ajax, care are un joc mai combinativ. Din cîte am urmărit, ei se bazează pe un anumit număr de jucători, nu schimbă prea mulţi".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
thefisherking
thefisherking  •  05 Martie 2013, 13:42

In returul cu Ajax, Steaua a compensat dezavantajul fizic al duelurilor unu la unu, alergand excesiv si recuperand tot timpul mingea din zonele neacoperite de Ajax. Chelsea insa, fara a impresiona, acopera mult mai eficient terenul prin circulatia mingiei, ceea ce limiteaza oportunitatile de genul celor avute cu Ajax. Steaua trebuie sa stranga foarte bine undeva la 35-40m de poarta proprie si sa desfaca instantaneu dupa recuperare, sa creeze optiuni in timp foarte scurt. E cam singura cale de a destabiliza o echipa croita pentru anti fotbal si care duce demersul asta la paroxism, caci are si cu ce.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  05 Martie 2013, 12:35

poate ne bat astia cu 3-0 si ne arunca-n ras!

nicco
nicco  •  05 Martie 2013, 11:00

" Chelsea este o echipă puternică, dar nu ajunge în faţa porţii aşa cum o face .." zice Reghekampf. Priceput baiat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează